onsdag 30. september 2015

Musefelle jula

Fjern mus, rotter og insekter nå. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter. Vibbebrett som settes på en l-bøtte (bøtte selges separat) Godkjent av Naturvårdsverket og Jordbruksverket. Snedig felle som dreper på en human og miljøvennlig måte!


Utformingen sørger for at fellen må løftes for å løses ut, ikke kan utløses utilsiktet og alltid. Svært effektiv og hygienisk felle med langtidsvirkende middel. Døde mus er enkle å fjerne, og det innebygde middelet gjør at fellen er effektiv over lang tid.


Du kan finne manualen til din Jula Musefelle nedenfor. Finner du ikke din modell? Veldig ofte er åte spist uten at fella har gått av. Som du hører på navnet har ikke den amerikanske produsenten lagt fingrene imellom, men det er altså en elektrisk musefelle det er snakk om. Elektrisk musefelle som avliver opp til mus før den må tømmes og 1mus før batteriene må skiftes ut.


Kjøp virksomme skadedyrprodukter rimelig her! Han liker at et enkelt, dagligdags objekt som en musefelle kan romme så mange mulighet for refleksjon og diskusjon. For å bli kvitt mus, rigger du bare opp en musefelle og venter til den har fanget musa – ikke sant? Klassisk og effektiv musefelle i tre fra Rapp.


Tradisjonell slagfelle for mus med stabil fjærkonstruksjon. Tomcat Musefelle Easy catch pk 13- Inkl. Det er ikke bare i julen musene lever farlig.


Kampen mot de små gnagerne har pågått i tusenvis av år. Victor elektroniske musefeller, rottefeller og skadedyrjagere mot mus i huset. En elektrisk musefelle eller rottefelle dreper gnagerne humant på sekunder. Hylleplass: Produktdatablad. Ved hjelp av en plastflaske, kan du enkelt lage en musefelle.


Den er human og du kan bare slippe ut musen uten. Plastmusefelle med langtidsvirkende åte. Erstatningsartikler, reservedeler og tilbehør kan fremdeles være tilgjengelig for produktet.


Vi vill att människor ska vilja fixa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg