mandag 28. september 2015

Motorsag felleskjøpet

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.


Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt! Startmodell for kapping av fyringsve med større effekt og kjedestramming på siden for sikker og enkel stramming av kjedet. STIHL MS 1MOTORSAG Bensindrevet motorsag for hjem og fritid.


Motorsag for hjem og fritid Perfekte til egen tomt og felling av små trær. Lette og hendige, det er STIHLs motorsager for hjem og fritid. ECH PPT 3ES Echo Teleskopstangmotorsag PPT-300ES. Lett bensindrevet proffsag med M-Tronic setter en ny standard i sin klasse. Drivstoffdoseringen reguleres elektronisk og tilpasses slik at motorsagen alltid optimal.


STIHL MSE 1MOTORSAG ELEKTRISK Lett kW elektrisk motorsag. Dette er andre generasjon av den kraftfulle all-roundsagen for mennesker som verdsetter profesjonelle kvaliteter i en motorsag. Starter lett også med langsomme drag.


Sjekk ut stihl motorsag deler. Norsenteret Kongsvinger SA Adresse: Norsenga, Østre Solørveg 124. Husdyrhold og kraftfôr sin rolle i norsk klimasmart landbruk - se plansjer og videoer fra åpent møte 5. Cookies (informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse). Felleskjøpet Fôrutvikling.


Hvis du fortsetter å surfe på vår nettside, aksepterer du vår cookie. Et av de første spørsmålene du møter på når du skal kjøpe motorsag , er om den skal være batteri-, kabel- eller bensindrevet. Hvor mye får du egentlig for pengene når du kjøper en motorsag ? Vi har testet åtte sager i et overkommelig prisleie. Kraft kombinert med kompakt størrelse!


Lettbrukt allround- motorsag som er utstyrt med totaktsmotor med snorstart, antivibrasjonssystem, dobbel kjedebrems. Kvalitetsvarer fra kjente merker. En motorsag må ha en god balanse mellom kraft, størrelse og kvalitet. Vi har både enkle motorsager og sager for proffbrukeren.


Elektriske og bensindrevne. Vi selger dessuten traktorer, maskinvarer og verkstedtjenester til både. Sammenlign pris på motorsag. Vi hjelper deg å velge kjedesag - blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Vi leverer alltid stk kjeder med Dolmar motorsager!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg