torsdag 10. september 2015

Trg elektro

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Sikre hjemmet ditt med Sikringens El-sjekk! Har du ikke et velfungerende elektrisk anlegg, kan det fort gå galt og i verste tilfelle føre til brann i hjemmet ditt.


Vi består i dag av ansatte og. Vi dekker økonomiske tap i forbindelse med ID-tyveri med inntil kr 200.

TRG-elektro as, Oslo, Norway. Alle typer elektro oppdrag! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi gjør alt fra serviceoppdrag til.


Elektroinstallasjon i bolig og næring. Vi retter oss både mot entreprenører, borettslag og private. Firmaet har i dag ansatte, det forventes en omsetning på 75.


Bedriftsinformasjon hentes fra Brønnøysundregistrene, blant annet hovedenhetsregisteret og underenhetsregisteret.

Som boligeier eller eiendomsbesitter er du ansvarlig for det elektriske anlegget ditt og at det utføres kontroll. For næringsvirksomhet plikter den som er ansvarlig. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Montørene har lang erfaring med rehabilitering av baderom, kjøkken. Lad elbilen på en trygg måte!


Med en lader fastmontert på veggen og en kontakt som er laget for å tåle høy belastning over ti gir dette. Vi er et parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger. Connect Electro utfører alle oppdrag innen elektro i Stor-Oslo. Vi har spesielt god erfaring innen bedriftsmarkedet, og er vant med å planlegge og.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Oslo og Akershus for private og bedrifter. TRG-ELEKTRO AS er godkjent etter ny ordning om sentral godkjenning fra 1. Vi ønsker å gjøre hverdagen til det enkelte medlem mer effektiv. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.


Når man jorder et elektrisk anlegg sørger man for at anlegget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg