tirsdag 29. september 2015

Jula tilhenger

Stort utvalg hengere til ulikt bruk - se utvalget vårt og finn forhandler her! Fin din nærmeste forhandler her! Tysse har tilhengeren for deg. Tilhengere til proffesjonel bruk.


Les mer og finn forhandler!

Sjekk ut tilhenger til hagetraktor. Tippbar, ikke-registrerbar tilhenger produsert i kraftig, pulverlakkert metall. Ikke-registrerbar tilhenger som gjør det lettere å rydde løv og strø sand. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser.


Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter. Tippbar tilhenger som er beregnet for hagetraktorer og firehjulinger. Den bakerste veggen kan løftes bort for å gjøre det enklere å tippe.

Hamrons tilhengerkalesje beskytter det du transporterer i tilhengeren mot regn, snø, veistøv og annet. Kalesjen er produsert av vanntett og svært solid PVC. Skaff deg en robust henger for transport med din ATV.


Finn din tilhenger Finn din forhandler Service og kunnskap. Her finner du Jokon tilhengerbaklykter og glas. Vi selger utelukkende originaldeler.


Vi tar forbehold om eventuell trykkfeil og spesifikasjonsendringer. Avbildede tilhengere kan avvike fra produksjonsmodellene. En tilhenger skal du ikke kjøpe hos hvem som helst. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Spesielle dekk til spesielle priser ! Spesialdekk og felger for tilhengere , piggdekk, spesialdekk, Vi. Størst på bilutstyr og deler. Skal man velge tilhenger med eller uten brems?


Selv har jeg kjøpt Caliber-plastikk som funker greit nok men tror jaggu jeg skal kjøpe fra Jula også for å ha under beltet på både.

Samme gode grunnmodell som vår andre to-asklede tilhenger , men nå med kasse med sittebenker og plass til personer. Utover at man selvfølgelig kan sitte i denne. KG= Enkelaxel max totalvikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg