mandag 25. april 2016

Garasjejekk bilxtra

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Størst på bilutstyr og deler. JEKK 25-tonns garasjejekk i aluminium. Laveste høyde mm – perfekt til biler med lav markhøyde.


Meld deg på våres nyhetsbrev! Jekktest: Store forskjeller på garasjejekker. Skal du velge garasjejekk , er størrelsen viktigst. De fleste klarer den oppgitte løftekraften.


Selvsagt er det viktig å ta en del forholdsregler og de fleste vil foretrekke å bruke en garasjejekk fremfor den ofte litt plundrete jekken som. Den koster bare noen hundrelapper. Til tross for ulik innpakning og pris fra importørene Mekonomen og Bilxtra , er Carwise-jekkene like,. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Min FINN.


Prisgunstig og pålitelig lettvektsjekk som løfter opptil tonn, veier bare kilo og er laget av stål. Med en god garasjejekk går hjulskift både hurtigere og lettere. Her finner du alt fra garasjejekk til batterilader. BilXtra gir deg gode priser på utstyr til bilen. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Hurtigløftende lettvektsjekk med doble sylindre som forbedrer løftetiden betydelig. Chassiset er laget av aluminium, og løftearmen er laget av stål, noe som. Robust og sikker garasjejekk for person- og varebiler. DK20Q har Quick-lift pedal for hurtig løft til løftepunktet.


En garasjejekk til noen hundrelapper er et godt hjelpemiddel viser NAFs test. Det er snart tid for å få sommerdekkene på bilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg