onsdag 6. april 2016

Newtonrommet

Newton-rom i Norge Et Newton-rom er et praktisk, spennende innredet og teknologisk velutstyrt undervisningslokale, med fokus på naturfag, matematikk og teknologi. Det finnes nå over moduler tilgjengelig for nettverket. Hun har tidligere vært ansatt i Sony og Rolls Royce.


Newtonrommet i Vesterålen er etablert i Fabrikken. Kunnskapsparken Finnsnes er en samlokalisering av utdanningsaktører, forsknings- og utviklingsmiljøer og. Dagen starter med samtale om hva omkrets er og demonstrasjon og løsing av oppgaver i plenum.


Marita Liljebakk heter newtonlæreren som var sammen med oss. Newton-rommet er en del av Energihuset til Hammerfest Energi, og ligger til i idylliske omgivelser ved Kraftstasjonen like ovenfor Storvannet, minutts spasertur. Nå ligger det til rette for at undervisningen på Stangnes Ungdomsskole kan bli enda mer praktisk og relevant i realfagene! Studietilbud innen helse og oppvekst, service og samferdsel, studiespesialisering, medier og kommunikasjon og TIP. Realfagsundervisning holdes for.


Bladet Nationen hadde en fin reportasje om forskningsrommet hvor elevene lærer seg matematikk, naturfag og teknologi gjennom praktiske oppgaver. Ambisjonen er at newtonrommet åpner 1. Nå er vi i gang på newtonrommet med modulen elektrisk energi ved hjelp av fornybare og ikke-fornybare energikilder 2. Se bilder årets Julemarked ! Natur, miljø og friluftsliv. Skolebibliotekets katalog. Blå sektor arbeider for å etablere et Newton-rom i distriktet.


Målet er å inspirere morgendagens arbeidstakere til å søke mer kunnskap om marine næringer. Newton-lærer Odin Svisdal har nemlig tjuvstartet undervisningen i påvente av at newtonrommet i kjelleren på den videregående skolen på Skjervøy skal. Bjørn Endre Helgesen og Kenny Solevåg-Hoti er tilsette som lærarar for Newton Møre. Elin Tveit Sveen, dagleg leiar i Marø Havbruk er lidenskapeleg opptatt av rekruttering og kunnskapsformidlig innan havbruk og er mellom anna stolt sponsor av.


Hvor rask er du til å regne? Du bestemmer selv hva slags regnestykker du skal få og hastigheten. For hastigheter ingen og middels får du se et. Vitensenteret har startet ei kronerulling for å oppgradere planetariesalen.


Kjøp en stol, få ei stjerne! Bli student ved UiT Norges arktiske universitet. Et av Norges breddeuniversiteter, med studietilbud på ti steder: Tromsø, Harsta Narvik, Alta, Hammerfest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg