mandag 4. april 2016

Taklokk elko

Bestill i dag og få gratis frakt - uansett. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! DCL takuttak monteres i takboks, der taklampe ønskes montert.


Festekrok er inkludert i lampeuttaket, maks belastning 15kg. Dersom takboksen er grunnere enn 40mm, må.

Taklokk i plast, passer til standard takbokser. Teknisk spesifikasjon: Farge: Polarhvit. ELKO er landets ledende leverandør av elektromateriell.


Vi har produsert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell i over år. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Har fått regning på noe elektrikkerarbeid. Takboksene kostet 8pr stk, det er vel greit nok.

I tillegg er det påført taklokk til 205 ganske ekstremt for. Elko DCL taklokk med støpsel. DCL står for Device for Connection of Luminaires, og er et plugg- og stikkontaktsystem for tilkobling av fastmontert belysningsutstyr. Har du mottatt et prisoverslag på projektet ditt?


Motta et gratis, uforpliktende prisoverslag fra oss. Vi er klare for ditt prosjekt enten de er litet eller stort. Vegglokk, taklokk , lampettlokk og lampeuttak. Elby har best pris på bokser for elektrisk installasjon.


Hva kan vi hjelpe deg med? Det finnes taklokk med krok,. Har en del takbokser (mm rød elko ) med en ledning med sukkerbit. Trenger jeg noe over denne før jeg henger opp lamper? TAKLOKK TU UNIVERSAL LOKK STÅL.


Få de siste nyhetene og tilbudene direkte på epost. Sjekk priser på tilbehør taklokk. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp taklokk billig i nettbutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg