fredag 22. april 2016

Tekna medlemspris

Bredt utvalg av kurs, konferanser og seminar. Pensjonistkontingen er ikke fradragsberettiget. Du som er nyutdannet får rabatt. Se våre medlemsfordeler og tilbud innenfor kurs og konferanser. Ordinær fagforeningskontingent er fradragsberettiget.


Naturvitenskapelige eller tekniske fag? Lyst på opptil prosent ekstra rabatt på forsikringen? Få mer ut av medlemskapet! Rabatt på drivstoff, dekk, leiebil, lån, forsikring og mye mer.


Som NITO-medlem kan du få forsikringer som er blant markedets beste til medlemspris. Medlemskap i Econa gir faglige og økonomiske fordeler. Econa er din karrierepartner, vi skal hjelpe deg med trygghet i din arbeidssituasjon og bidra til at du lykkes.


Akademikere i Oslo får nye stillinger. Som medlem i et YS-forbund får du medlemspris på noen av markedets beste forsikring. Du kan benytte deg av en rekke gode fordeler og rabattavtaler som medlem av TOBB. Her finner du informasjon om hvordan du får mest mulig ut av medlemskapet ditt. Bli medlem i Samfunnsviterne!


Samfunnsviterne jobber for å bedre medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår, og å fremme medlemmenes økonomiske og faglige interesser. I fjor høst hadde NKF ett seminar om CO det ble fulltegnet og det kom mange forespørsler om å også ha det andre steder i landet. Derfor inviterer vi nå til.


Velg bøker for 24-Hegnar Medias Bokklubb vil gi deg tilbud om aktuelle bøker i året til medlemspris som Hovedbok. Tekna Tannhelseforsikring er. Du vil KUN motta medlemsblader per år.


Vi erbjuder volymrabatter för kunder som beställer flera licenser. Nmf deler hvert år ut seks stipender til medlemmer som ønsker å forske i sommermånedene. Stipendene lyses ut sammen med fakultetenes egne sommerstipender.


Som OBOS-medlem har du forkjøpsrett på boliger i hele landet. I tillegg får du rabatt på en rekke produkter og tjenester. Utdanningsforbundet har forskjellige kontingentsatser, alt etter hvilken situasjon man er i med tanke på yrkeslivet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg