tirsdag 19. april 2016

Gjerdesag 1603

Den har stor kapasitet og meget god stabilitet, med alle funksjoner lett tilgjengelig. Styreskinne og rulleanlegg er inkl. Leveres som 230V og 400V i. Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte.


Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner.

Vi har nå gjerdesag til salgs fra Finn. Regulerbart rullebord for 03-mod. Ernex AS er Skandinavias ledende produsent av byggsager. Passende for husbygging og.


Byggsag som egner seg utmerket til hus og hyttebygging, renoveringsarbeider, og der plassen er begrenset. Sjekk priser på gjerdesag. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp gjerdesag billig i nettbutikkene.

Sagen virker som den skal, med rullebord til begge sider. Går det å koble om motoren til trefas-230volt ? Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Retrades kommisjon er inkludert i budet. Evt håndteringsomkostninger og moms tilkommer. Anhold i aluminium med materialstopper Ernex Vis varianter.


Gjerdesag 8Ernex Vis varianter. Elektroverktøy , håndverktøy, tilbehør og reservedeler. Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse.


Handle smart - Spar penger. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Selger en eldre fas gjerdesag. Det er ikke noe som er umulig. Ta kontakt i dag ved behov for leie!


Sales commission is included in your bid. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg