onsdag 20. april 2016

Søyleboremaskin jula

Vi leverer alt fra håndverktøy til store produksjonslinjer. Smidig søyleboremaskin til arbeidsbenken i garasjen. Omstillbart spindelturtall med kilerem i fem hastigheter.


Bor som fagfolkene, med to gir – styrke og kontroll eller høyt turtall. Verktøyfri kvalitetschuck gir perfekt borfeste. Dra innsiden av bindingen over et sandpapir for bedre heft.


Hos oss finner du kraftfulle maskiner i modeller beregnet. Denne Pinnen ble oppdaget av Aslak Evang. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. De store verktøy- og hobbykjedene Biltema og Clas Ohlson er populære. Søyleboremaskin til salgs fra Kr.


Og vekker engasjement blant leserne. Da DinSide sjekket prisene på et utvalg. Radial søyleboremaskin benkmodell Kapasitet 16mm - Kg. You have been banned for the following reason: No reason was specified. SØYLEBOREMASKIN Levert med 20mm chuck.


VD40T er en solid søyleboremaskin med stort koordinatbor kjølesystem og spindelmating. Boremaskinen har trekkstang som gjør at den kan brukes til fresing. Er det noen som har prøvd og kjøpe et koordinatbord til en kraftig søyleboremaskin og bruke den som et lite freseverk til. WDM30F er en kraftig og solid søyleboremaskin. Pris i annonsen er inklusiv koordinatbor kjølesystem og mating på spindelen.


Kvalitets søylebormaskin som leveres komplett med selvspennende chuck. Separat nødstopp og justerbare arbeidslampe. Variabel trinnløs hastighet med display for avlesing av turtall.


Kraftig 2x18V vinkelbormaskin med nøkkelchuck og to gir. Håndterer større bor og hulltakingsjobber opp til 159mm hullsag i treverk, og 118mm selvmatende bor i treverk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn søyleboremaskin selges. Borehodet og bordarmen kan svinges 360°, samt heves og senkes via tannstang.


Tannhjulsdrift og girkasse. Produktbeskrivelse: Vekt kg : Varenr. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus. Rask oppsett av konstruksjoner før sveising!


Spar ti spar penger Ved hjelp av vinkler og tvinger setter du raskt opp din konstruksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg