mandag 25. april 2016

Stihl gresstrimmer bensin

Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Lett og kompakt gresstrimmer med et forenklet startsystem.

Utstyrt med multifunksjonshåndtak, bøylehåndtak og STIHL 2-MIX motor, som gir lavere utslipp og. I tillegg til vanlige ryddeoppgaver kan STIHLs kraftige trimmere også brukes til å fjerne tett kratt og til å. Sammenlign priser på STIHL FS Gresstrimmer. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. I prinsipp minner en ryddesag om en svær gresstrimmer ,. Slike totaktsmaskiner bruker bensin.


Ryddesagen drives med bensin og kalles av og til også for en.

Svært godt egnet til vedskjæring og byggearbeider i. GRESSTRIMMER FS STIHL Sterk og allsidig trimmer med rett riggrør og ergonomisk. Men for mange vil batteridrevet gresstrimmer være midt i blinken. Ikke trenger du skjøteledninger, og du må heller ikke huske å kjøpe bensin.


Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt! MIX motor og styre er den ideell for små og mellomstore arealer.


Stihl FS gresstrimmer. Besindrevet ryddesag og gresstrimmer. Maskinene er utstyrt med både sagblad og trimmehode som standard. Tankes med vanlig oljeblandet 2-takts bensin.


Vi tilbyr elektriske, bensin - og batteridrevne gresstrimmere av høy kvalitet til en. STIGA gresstrimmere er tilgjengelig med bensin , elektriske og batteridrevne motorer: opplev deres allsidighet i enhver hage. Alltid gode priser på Gresstrimmer bensin fra Bygghjemme.

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. De går enten på strøm eller bensin. Vi har testet gresstrimmere.


Fire på strøm og fire på bensin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg