mandag 11. april 2016

Loddebolt jernia

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Sjekk ut loddebolt jernia. Loddebolt 60W 5MM fra Ironside med 5M kabel. Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips. Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet. Inneholder: - meter loddetråd for elektronikk - meter loddetråd for radio 20ml.


Inneholder: – meter loddetråd for elektronikk – meter loddetråd for radio – 20ml. Kjøp loddebolt ironside billig i nettbutikkene. Lodding og tilbehør Vi har produktene for at du skal lykkes med dine loddearbeider.


Handle på jernia eller annen seriøs butikk og hold deg unna både loddebolter og. Brukervennlig loddebolt med vinklet loddespiss og praktisk strømbryter på håndtaket. Den store og utskiftbare spissen gjør den ideell til store loddeprosjekter. Skal du pusse opp bør du ta turen innom oss på nett eller i butikk.


Vi har det du trenger enten det er fug, sparkel, lim eller puss! Weller WP3EU gassdrevet loddebolt. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Dibotech Loddestasjon Pro W. Har du loddebolt kan du fikse mye. Her er en kort innføring i grunnleggende lodding. Om du er så heldig at du allerede har en 60watts loddebolt i huset, så er du nok ikke så. Søk etter loddebolt på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på loddebolt fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Jeg tenkte jeg skulle begynne å lage litt DIY komponenter og trenger i den forbindelse litt loddeutstyr. Driller, stikksager, slipemaskiner, øvrige elektroverktøy og maskiner Fyll verktøyhyllene dine med nyttige verktøy til overkommelige priser, og ta tak i både. Når det gjelder loddebolt så tenkte jeg å kjøpe en clas ohlson sak på 30w. Koster vel max en hundrings.


Men er den helt ubrukelig så styrer jeg unna. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg