fredag 15. april 2016

Rullestolheis trapp

Nordens bredeste utvalg i trapper. Budsjett og pris på timer. Vi er her for å hjelpe deg. Rullestolheis for rette trapper og med sving. Heisen er utstyrt med alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner, og den betjenes selv av brukeren.


BC lift er bygget for rette trapper , og kan monteres direkte på vegg eller på frittstående søyler (stolper).

Trapp med sving og rullestoler fungerer godt sammen. LiftCat 2er en rullestoltrappheis som tar deg enkelt og sikkert opp og ned din trapp uten at du behøver og. Heisen passer til alle trappetyper: rette trapper og svingtrapper, innendørs og utendørs, i boliger, fellesarealer og offentlige bygninger.


Vi leverer trapper , rekkverk og rullestolramper til større prosjekter. Materialer og utførelse: - Stål malt i valgfri RAL farge - Stål grunnet - Galvanisert stål. Rettløps- trapp med buet vange, blokktrinn, avrundede trinnfronter og buet stusstrinn. Klikk på bildene under for større bilder.


Utfordring: Innvendig trapp var for smal for rullestolheis. Ved behov for trappeheis (seteheis og rullestolheis i trapp ) skal hjelpeskjema for trappeheis fylles ut og legges ved søknad.

RULLESTOLHEIS FOR RETTE TRAPPER BRUKERVEILEDNING OG VEDLIKEHOLDSBESKRIVELSE Modell: BC Lift Vennligst les brukerveiledningen nøye. Oppbevar brukerveiledningen lett. Monteres i trappens innerløp og kan betjene flere etasjer.


Har du en rett trapp hjemme som du behøver å ta deg opp med rullestol i? Da er LiftCat 2riktig løsning. Heisen går på en rett skinne som vi monterer i veggen. Løfteplattformer for økt tilgjengelighet innendørs. Passer perfekt for butikker, kontorer, private hjem eller helsesentre: tlf.


Se bilder og les mer om T-80. Access BC Lift Access BC Lift Heisen er bygget for rette trapper , og kan monteres direkte på vegg eller på frittstående søyler (stolper). Kjøp trapp trygt, kontakt oss. Plattformheiser til trapp.


Tenker du på å installere en hjem heis? Lær hvordan du får den beste hjem trapp heisen. Det er installasjoner retningslinjer du må følge. Det er rullestolheis for trapper og rullestolheis for kjøretøyer.


En rullestolheis brukes inne i hjemmet er festet til trapperommet og innlemmet i. Ikke la redusert mobilitet hindre deg - med en trappeklatrer kommer du deg opp og ned trappene både hjemme og når du er andre steder. Trappeheis med løftekapasitet på minimum 2kg og deretter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg