tirsdag 10. oktober 2017

Benkboremaskin selges

Selges på vegne av en produksjonsbedrift: søyleboremaskin med stikke utstyr:. Vi har stort utvalg av benkboremaskin og søyleboremaskin. Hos oss finner du kraftfulle maskiner i modeller beregnet. Benkboremaskin og søyleboremaskin Luna MD31F 29.


Benkslipemaskin Luna MB200. BOR ECO Scantool 13mm 1-fas. SØYLEBOREMASKIN Levert med 20mm chuck. Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus. Smidig søyleboremaskin til arbeidsbenken i garasjen.


Omstillbart spindelturtall med kilerem i fem hastigheter. Men jeg er enig i presisjonen ifht navnet - dette er en benkboremaskin. Perfekt for oss med wannabe-verksted.


Vi har et stort utvalg av boremaskiner og radialboremaskiner. Vi slipper ut noen maskiner til svært fordelaktige priser, sjekk listen her. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Borehodet og bordarmen kan svinges 360°, samt heves og. Søyleboremaskin oppbygd på en kraftig stålsøyle. Kraftig 2x18V vinkelbormaskin med nøkkelchuck og to gir. Vi leverer søyleborrmaskiner i alle størrelser. Håndterer større bor og hulltakingsjobber opp til 159mm hullsag i treverk, og 118mm selvmatende bor i treverk.


Her finner du en rekke elektriske verktøy kjente merkevarer og våre egne merker. Utstyret selges på rot, og må fraktes bort av kjøper etter nærmere avtale med skolen. Elektrisk benkboremaskin S25B selges. Selger: Reinertsen AS - Orkanger: Lokasjon: Orkanger, Norway: Generelle vilkår. Retrade is a surplus management cooperation of larger private and public companies where used machines, equipment, vehicles and other surplus materiel is sold on.


Fant du det du letet etter? Ny søylebormaskin mm selges rimelig. Eksempler, benkboremaskin og skrustikker. Robust ny eller brukt brukt. Stort utvalg av kvalitetsmerker!


Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg