fredag 20. oktober 2017

Test batteridrill 2016

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Kjøp før kl 1 levering neste dag. Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Test av batteridriller til.


Stor test av avstandsmålere. Alle drillene gjør en god jobb som skrutrekkere i en test som svenske Testfakta har gjennomført.

Vi har testet åtte avstandsmålere,. Undersøkelsen omfatter åtte batteridrevne bor- og. I tillegg til å rotere med heftigere ytelse enn vi har sett i noen batteridrill har MFPD også slagverk. Den fås også i en versjon uten,. Clas Ohlson Vanskelig å bore med billigverktøy.


REDAKSJONEN ANBEFALER: Få en batteridrill til kun kroner. En litt overraskende vinner i vår test av hobbydriller. To driller skiller seg ut. Det er Bosch GSR V-C Professional og Milwaukee MONEDD. Handle smart - Spar penger.


Sjekk ut elektrisk drill best i test. Da slike småtasser kom for mange år siden, begynte de som rene skrumaskiner i forbrukersegmentet. Dette er en proff Bosch-drill, men overkommelig for entusiastene.


Du kan også sammenligne priser på produktene som er testet. En kompakt drill som leverer svært bra på alle kriterier.

Velg den riktige sirkelsagen. TEST : Lett sirkelsag fra Milwaukee. Er en batterisirkelsag sterk nok? Gi den lille saga et hjelpebord. Kraftig batteridrill som tar vare på håndleddet Bosch GSR 18V-EC.


En skikkelig drill er minst like kritisk for de fleste typer. Men det kommer stadig overraskelser blant de billige dekkene. I testene våre kårer vi de beste forbrukerproduktene for.


Hvor stort pakkerom finnes, hvordan er bærefølelsen, og hva slags tilbehør medfølger. Se hvilken bærestol som ble best i test her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg