tirsdag 17. oktober 2017

Dampmopp europris

Gulvkost med mikrofiberklut, bøyelig tut, rund børste, forlengelsestut og bag til tilbehør. Rengjør og desinfiserer gulvet i dybden! I tillegg til inngrodd smuss og gjenstridige fettflekker håndteres også 9 av bakteriene i hjemmet.


Den lille dampvaskeren fra Europris , funker den til å vaske kriker og kroker på dusjkabinett o. Og sånt herdet glass som det er i dører til dusjhjørner, tåler. Produsenten kaller den selv for en 9-i-dampmopp. I utgangspunktet er den utformet som en gulvmopp, som i kombinasjon med en vanlig støvsuger gir deg helt rene gulv.


Title: Europris tom 31august, Author: Postkassereklame. Kärcher dampvasker SCPremium - Denne dampvaskeren fra Kärcher gir deg et perfekt rengjort hjem, uten bruk av kjemikaler. Spar 20- nå 49 dampmopp Effekt 8W,.


Lettere og mer kraftfull, dreper de 9 av bakteriene ved hjelp av bare vann. Hos oss finner du din nye støvsuger! Vi hadde fra Europris , og den var like grei som de man bruker når man vasker offentlige bygg osv. Har gått over til Jif vi da, for jeg synes den er praktisk og grei. Nå kan du få viktig informasjon om medlemskapet via e-post og mobil.


Dette kan være ulik informasjon som f. Kjøpte en Karcher scdampvasker i vår for å vaske fugene i flisene inne, men hadde i bakhodet at den må vær fin til å rense seter og matter med! Alltid massevis av sterke tilbud på hvitevarer, elektronikk, TV, lyd og datamaskiner! Samme lave pris i butikk som på nett! Har en søt liten damvasker til noen få hundrelapper fra Europris. Den fyller oppgavene greit i dusj, vask, komfyr, vaskekummer osv.


Klikk her for å se data om dette nettstedet. Har europris billig støvsuger som suger kraftig. Vi har nå 2black og decker norge fra Finn. Støvsuger, dampvasker, dampmopp ? Dere med hun hvor ofte støvsuger dere. Det var i alle fall greit å ha på gamlehjemmet, grøss.


Tror jeg skal ta meg en tur på biltema selv! Genialt til å vaske ba kjøkken, grill, parketten etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg