tirsdag 17. oktober 2017

Røykvarsler biltema

Vi finner riktig røykvarsler for din bolig. Ta priskalkulatoren og få et pristilbud på boligalarm innen minutter. Sjekk ut røykvarsler biltema. Merkevarene til lave priser.


Se beste pris på Biltema Brannvarsler. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. For to uker siden stanset Biltema salget av røykvarslere da det ble oppdaget at de manglet nødvendig godkjenning. Røyk- og brannvarsler med fotoelektrisk sensor. Røykvarslere uten godkjenning ble omtalt i NRKs.


Innebygd Li-ion-batteri (ca. års levetid). Festeplate, skrue og bruksanvisning medfølger. Biltema trakk sine røykvarslere fra markedet da vi testet dem i november. Nå er de tilbake på markedet uten at det er gjort noen endringer på produktet. Den optiske teknologien gjør den mer følsom enn vanlige brannvarslere, f. Skal du kjøpe røykvarsler på Clas Ohlson, bør du holde tunga rett i munnen.


Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt enklere. To optiske brannvarslere som kan kobles sammen trådløst i system med opptil stk. Hver enhet drives med ett V-batteri og tre AA.


Forbrukerrådet mener ikke det er nødvendig å kassere en røykvarsler som reagerer som den skal når du trykker på testknappen. Priskalkulatoren gir deg en anbefalt alarmpakke på under min. Sammenlign pris på røykvarsler. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Til sammenligning får du altså en godkjent el cheapo- røykvarsler på Biltema til en drøy femtilapp. De fem er fra Biltema , No Flame, Snapalarm, Proove og Powerfern. Les også: Feil type røykvarsler kan gi deg falsk trygghet.


Jeg er ikke i tvil når jeg anbefaler røykvarsler til folk, jeg anbefaler optisk varsler, uten unntak, sier Kalheim. I Norge koster Clas Ohlson-batteriene kr per stykk, mens Biltema -batteriene er enda billigere: kr per stykk. Ofte kalt røykvarsler -batteri. Alle boliger og fritidsboliger i Norge skal ha røykvarsler og manuelt slukkeutstyr.


De fleste som omkommer i brann, dør som følge av røykforgiftning i egen bolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg