fredag 6. oktober 2017

Hitachi gresstrimmer batteri

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Sjekk ut batteri gresstrimmer.

Leverandør av elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen. Hitachi Power Tools Norway AS. Gresstrimmer på 36V med enkelthåndtak og variabel. Robust håndtak og lavt lydnivå samt lave vibrasjoner.


Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet,. Med Lithium Ion batteri teknologi holder ladningen lenger og det er. Prisen på en ryddesag er imidlertid mye høyere enn for en ren gresstrimmer ,. Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt!

Med batteri fra NetOnNet får du pålitelig strøm til dine dagligdagse produkter! Det medfølger stk batteri til denne gresstrimmeren. Vi har denne gangen valgt å teste kantklippere med oppladbart batteri ,. Dette er en meget brukervennlig gresstrimmer som samtidig er kraftig nok til å. Når du kjøper en gresstrimmer på batteri , er det viktig at den har krefter nok.


Men den skal også være lett å bære og håndtere, slik at du orker å bruke den. Funksjonell gresstrimmer fra Hyundai, som har en kuttebredde på centimeter. Bosch art li 18v solo gresstrimmer is available for purchase in increments of 1. Batteri og lader selges separat. Det finnes også trimmere på batteri , de har vi ikke testet her.


Grei gresstrimmer , hvis du kan leve med litt støy og vanskelig trådskift. Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


Høyteknologisk beskyttelsessystem som finnes i HItachi li-ion batterier ! Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Bruk en god gresstrimmer for å få orden på plenen din.

De er utstyrt med Li-ion- batterier med ekstra langvarig effekt og forskjellig kapasitet. STIGA gresstrimmere er tilgjengelig med bensin, elektriske og batteridrevne motorer: opplev deres allsidighet i enhver hage. Sammenlign pris på gresstrimmer. Vi hjelper deg å velge Kantklipper - blant 1varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg