mandag 23. oktober 2017

Bensinslange biltema

Den brukte måneder på å sprekke opp overalt hvor den var bøyd. Leveringstid til virkedager. Vil bare fraråde folk fra å kjøpe stålomspunnede bensinslanger fra Biltema.


Jeg har også dårlig erfaring med bensinslange fra Biltema. Var litt i nøden en gang, og Biltema var det eneste som var åpent. For noen år siden kjøpte jeg noe billig bensinslange og slangeklemmer fra Biltema til den gamle Audien min.

Fungerte helt fint i alle årene som jeg hadde bilen. Sammenlign og finn den billigste prisen på Biltema. Biltema har bensinslange som passer til moped med en større slange rundt.


Den funker greit til mye i allefall. Bensinslange Yamaha komplett. Kan sikkert bare dra av den. Jeg handler mye hos Biltema og synes mye er bra til privat bruk,. Den varte litt kortere en 6mnd.

Kjøpte bensinslange på BT, monterte i en BMW. Enkelt ja, selges ofte løst på bensinstasjoner ol , evt biltema. Bytt filter til 29kr i samme slengen.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Stort utvalg i bensinslanger til Polaris, Lynx, Ski-Doo, Yamaha og Arctic Cat snøscooter.


Gjennom å bruke siden godkjenner du dette. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Erfaringer med Biltema -slanger? Kjøling - Vann og ekstreSitter og vurderer om jeg skal bytte ut slangene i vannkjøinga. Kjører i dag med PVC-slanger.


Hei Benny, Dette er ikke noe spørsmål om bilmerke, men advarsel om farlige produkter fra Biltema. Generelt anbefales at jording utføres. Takk for tips om eposky på biltema. Har kjøpt formbar plast og er kjempe fornøyd med det. Skal teste denne epoksyen på biltema også.


Hvis du skal bytte kun den lille pumpa, og ikke hele armaturen, så trenger du en liten stump med bensinslange 8mm eller 6mm, avhengig av hva du har av tilkobling på. Faktisk så selger Biltema bensinslange som tåler etanol.

Det er båtslangen derfra som leveres med sertifikat,. Torshov Bilrekvisita har blitt til thansen - Bilreservedeler og utstyr til din bil. Kjøp campingutstyr, sykkel eller reservedeler til scooter, motorsykkel og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg