tirsdag 10. oktober 2017

Vinkel jern

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beste Priser Med Handlesmart! Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Forsterket og varmforsinket vinkel tilpasset for tyngre konstruksjoner. Jern kuttet etter dine mål Perfekt for GJØR-DET-SELV stålprosjekter Ruster til en rødbrun farge Kan tilskjæres med vinkelsliper Et vinkel jern kan brukes både.


Velg butikk for lagerstatus. SB-pakken leveres inkludert skruer. Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips. Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet.


Vinkel profilen fås i dimensjoner fra 20x20xmm opp til 200x200xmm. Vinkeljern i stål, Møbelvinkler i stål og plast, Hjørnejern, T- jern Til toppen.

Kontaktinformasjon Hovedkontor Østre. Annoncer med Vinkel Jern på DBA. Stort udvalg af Vinkel Jern til billige priser. Vinkelbeslag syrefast Vinkelbeslag i syrefast stål. Vi har også et stort udvalg af stål i høj.


Beslag i elforsinket utførelse. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Til skjøter i mindre bygg, som uthus og småhus i hager. Utført i elforsinket stål. Forsenket hull for: 5-mm skruer.


Monteringsskruer medfølger. Der hvor ikke annet er oppgitt, er målene seks meter. Ta nærmere kontakt for ytterligere opplysninger. Køb Stål og metaller hos Sanistål.


Norsk Stål har produktene og kunnskapen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg