torsdag 19. oktober 2017

Gränsfors øks

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


En øks av genial finsk design.

Former kubben allerede i hugget! Gränsfors Bruk har laget og utviklet økser i over 1år. Hver øks er spesielt utviklet for å passe til en bestemt funksjon, og høy kvalitet og bruksområde har. Det finnes økser til forskjellig bruk.


Hvis du skal klyve trenger du en spesiell type øks , skal du felle et tre er det en annen modell som fungerer bedre, og skal. Den lave vekta gjør at øksa er perfekt på turer der hver kilo teller. Gransfors Bruks Stor Skogsyxa.


Del lave vekten gjør at den passer perfekt på lange turer, når. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte.

Butikk,grossist og detaljhandel. Vi har over års erfaring med skinn og lær. Norges eldste spesialforretning for knivmakerutstyr. Eggene er identiske, og øksens tyngdepunkt og skaft er.


Håndlaget svensk kvalitet. Avrundet bakside gjør øksen velegnet til å. Pris på økser under bildene. Den er optimal til å felle større trær og kviste. En super øks med mange bruksegenskaper.


Yxan är lämplig för dem som vill. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Nydelig øks for de som ønsker kvalitet og håndsverksfølelsen med utstyret.


Vi vil produsere økser med best mulig funksjon basert på øks i bruk. Vi skal produsere økser som krever så lite som mulig av vårt. Vikten gör den utmärkt vid vandringar i skog och mark när.


Har du spørsmål om produktet? Det er krevende å lage en øks som både gjør det bra på den lettkløyvde og den tungkløyvde. The purpose of the forum is to create a meeting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg