mandag 2. oktober 2017

Dusjkurv

Plassbesparende kurv som gir ekstra oppbevaringsmuligheter i dusjen. Produsert i rustfritt stål. IKEA - IMMELN, Dusjkurv , Med sugekopp som fester seg på glatte overflater, som glass, speil og fliser. Laget av sinkbelagt stål som er slitesterkt og motstår rust.


Alltid gode priser på Dusjhylle og dusjkurv fra Bygghjemme.

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Praktisk dusjkurv til opphenging, etasjer. Dusjkurven er et stilig baderomstilbehør som følger den designen du velger.


Med en dusjkurv på baderommet får du dessuten samlet alle pleieproduktene på en. Hent i butikk er tilgjengelig på et stort antall produkter, da denne servicen også omfatter vårt Kun Online sortiment. Butikken har ikke Kun Online produkter.


Med lekre innredningsdetaljer fornyer og forvandler du hjemmet ditt raskt og enkelt.

Beslagsboden tilbyr et stort utvalg av designprodukter av høy kvalitet. Forbehold om feil i tekst, priser og bilder. Fraktkostnader kan tilkomme. Trippel dusjkurv i krom utførelse som enkelt festes rett på veggen eller dusjdøren med sugekopper. Billig Dusjkurv Beste Priser Med Handlesmart.


Rustfri dusjkurv som gir ekstra oppbevaringsplass. En smart, enkel og praktisk måte å oppvare din baderomsartikler i dusjen. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage.


Kvalitetskurv med hele års garanti som er. Finner du ikke det du er på jakt etter? Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


En roterende dusjkurv for maksimal lagringsplass med minimalt rot. Dusjkurv i krom utførelse som enkelt festes rett på veggen eller dusjdøren med sugekopper. Boston dusjkurv i blankpolert rustfritt stål.


Veggmontert dusjkurv i krom Dimensjon: B300xH67xDmm.

Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg