onsdag 13. desember 2017

Boltepistol betong

Sjekk ut boltepistol betong. Allsidig boltepistol fra Hilti til festing i betong og stål. Maskinene er økonomisk og enkel å vedlikeholde. Kontakt oss for en nærmere leieavtale!


Ny heftig boltepistol fra Dewalt.

Kan brukes til nesten alle applikasjoner og er den mest allsidige. Fester spiker til betong og stål. Spitfire P3er en helautomatisk universal boltepistol for stål og betong med justerbar slagstyrke, innebygget støtdemper. Valgfritt valg av magasin- eller. DeWalt 18V boltepistol 15° med børsteløs motor og 0Ah XR batterier.


For bruk i betong og stål. Ny versjon av Hilti BXboltepistol på batteri.

BX3L boltepistol skyter spikerne alltid 100. Spesifikasjoner send forespørsel. Spikerpistol for direkte innfestning til betong og stål.


Stålspikeren blir drevet inn i materialet ved hjelp av sprengkraften fra svartkruttpatroner. GX boltepistoler på gass, DX light boltepistoler,. Elektriske maskiner for boring og meisling i betong , tre og andre materialer. En unik boltepistol for festing av stålprofiler og takplater (kudekke).


Raskt og enkel mulighet for å stille styrkenivået. Magasin gjør jobben raskere og enklere. Egnet for metall gips skinnesystemer. Boltepistol fra hilti til betong og stål.


AS Diamantboring Unicon er en frittstående forhandler av kvalitetsverktøy og produkter til fagfolk innen ulike håndtverksyrker. I vår butikk finner du et bredt. Kraftig og brukssikker boltepistol.


Egenskaper Universal boltpistol for innfesting i stål og betong.

Lav rekyl Justerbart magasin. Bolter og spiker er laget av spesialstål og formet slik at de. Rask og økonomisk boltepistol grunnet magasinet som gjør at det blir få ladegrep. Hilti DX 4boltepistol er en modell som mange proffer foretrekker, dette er boltepistolen som ikke streiker.


Uten magasin, for innfesting i betong og stål. Vi produserer verktøy som er bygget for å holde!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg