mandag 25. desember 2017

Verktøyskap lastebil

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lekelastebil med masse spennende utstyr. Vi har tømmerklo, grabber, rotatorer, hydrauliske kroker, varme elementer til ditt verktøyskap , bredde skilt, festekroker til plan og mye mer.


Her finner du praktiske verktøyvogner og verktøyskap med kulelagrede skuffer som har plass for de fleste verktøy som kan komme til nytte i en privatgarasje. Vi utfører isolering og etterisolering av hus med blåseisolering over hele Norge.

Verktøyskap til salgs fra Kr. Vi har også tjenester som lydisolering, betongsaging og kjerneboring. Mål: Bredde: 6Høyde: 1Dybde: 4mm. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Finurlig oppbevaringsskap med mange ulike rom og kroker! Med åtte små rom, et stort skap, låsbar oppbevaring på toppen og verktøyholdere på siden. Trykk for produktbeskrivelse.

Diskusjonene skal ha et relativt saklig innhol og ikke inneholde. Et romslig og smart 2-delt verktøyskap med skuffer og mye kapasitet. De roterbare hjulene under verktøyskapet gjør det enkelt å flytte rundt. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Antall på lager (5) Lokasjon: L1. Gammel verktøyskap med kjøleskap til påbygg på lastebil. Usikkert om kjøleskapet fungerer. KCL verktøyskap med verktøy, hull i bakvegg av en eller annen grunn, se bilde. Liste på alt lastebil verktøyskap Fra Gadyet.


Rustfritt verktøyskap for offshorebruk: Kontaktinformasjon. Hos oss får du reparert og vedlikeholdt glassfiberpåbygg, containere, kapell, bakløftere, lemmer og gulv. Kundetilpassede produkter. Vi har over års erfaring med kjøp og salg av lastebiler , maskiner og deler.


Vi gjør vårt ytterste for at du som kunde skal få en god opplevelse når du. Trekoffert med åtte verktøy, blant annet sag, hammer og skrujern. Sunclean vaskemiddel Verkstedskap.

Eiers beskrivelse Alt av utstyr til lastebil verksted selges. Generelt: Sprekk i frontrute. En godt brukt lastebil som fungerer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg