mandag 25. desember 2017

Jordanker skru

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! En jordskrue erstatter graving og betongfundamentering, sparer deg for mye tid og kjedelig arbeide og gir et like godt resultat som betong. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Danner et stabilt fundament uten at du behøver å grave eller støpe! Varmforsinket jordanker som skrus ned i bakken og er utstyrt med stolpefeste i U-modell. Selv om en forholdsvis enkel oppgave, å skru en skrue er komplisert ved en myriade av forskjellige typer av skruehodene og verktøy for å skru dem. Med et såkalt jordanker er man imidlertid helt sikker på at stolpen ikke vil rikke seg en millimeter selv i kuling og storm. Et jordanker lages simpelthen av fire.


Se maskin for å skru de større skruer på bilde nr. Kraftfull maskin, - raskt og effektivt. Skru av topp-platen på Jordspydet. Alle Jordspyd slåes ned i bakken, helt til sperreplaten hviler oppå bakken.


Deretter skrus topp-platen på jordspydet igjen. Monterat och klart av våra certifierade partners över hela Sverige. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Krinner profesjonelle skruefundamenter forenkler grunnarbeidene og reduserer kostnader til et minimum Svært kort monteringstid.


Les mer Velg butikk for lagerstatus. Passer for alle bærende jordtyper. Vår nettside bruker cookies slik at du kan plassere ordre og vi kan utføre bedre service for deg.


Vi bruker cookies hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering. Spikrer du fast et tversgående jordanker , sikrer du god stabilitet. På toppen av hullet, over steinene, er det lurt å fylle på med betong. Til å feste lekestativ eller huske.


Med våren siver arbeidslysten på. Jeg har planlagt at vårens og sommerens prosjekt blir å lage en treterrasse i hagen! I den forbindelse trenger jeg. Skru eller spikre topprekken fast i toppendene på stenderne.


Må du skjøte topprekken, skal skjøtene skjæres i grader tå tykkelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg