onsdag 13. desember 2017

Hoppeslott barn

Se det store og fantastiske utvalget av hoppeslott fra TOYS R US her. Robuste treleker til mye moro. Togbaner, gåvogner og mye annet. Alt fra populære Playmobil.


Utallige timer med moro garantert.

De populære manga-monstrene. Alltid mange leker på tilbud. Finn noe du liker og gjør et kupp. Handle smart - Spar penger.


Happy Bounce hoppeslott i kraftig utførelse produsert i PVC coated nylon. Komplette lekesenter til hagen og en garantert suksess for barn i alderen til 10år! Et hoppeslott kan monteres ute i hagen eller i gården, og gir barna en morsom og stimulerende fritidsaktivitet.

Hos Jollyroom finner du fine oppblåsbare hoppeslott. Barna elsker hoppeslott - og i kombinasjon med våre andre produkter kan vi tilby en opplevelsespakke tilpasset barn fra 2-1år! Stort utvalg velholdte og godkjente hoppeslott. Stor sklie, Sjørøverskuten Waldemar, Eventyrhoppeslottet, Spiderman hoppeslott , hinder løype med mer! Oppblåsbart hoppeslott : hvor høyt kan du hoppe?


Inviter vennene til barna dine, og alle vil få en dag som det ikke er mulig å glemme. Du har ingen varer i handlekurven. Dette er en morsom hoppeborg ment for de minste barna.


Den er perfekt å leie til barnebursdager. Passer for arrangementer med få barn. Når de minste barna leker i et hoppeslott , er. Hoppeslott med ulike dyretema utforming, med eller uten trykk.


Det tradisjonelle hoppeslottet laget med fire vegger og tilført plastikk baller. Utleie av hoppeslott for barna. Motiver og temaer kan endres etter eget.

Utleiekompaniet har utleie av arrangementsutstyr til festivaler og konserter. De fleste sikkerhetseksperter er enige om at barn i denne alderen ikke bør leke i hoppeslott eller sklier. Klovnehoppeslott for barn. Perfekt for barnebursdagen. Solid hoppeslott på 6xmeter med tak over.


Transport og oppsett kan avtale. D-puslespill og puslekule Puslespill til voksne Puslespill av tre til barn Puslespill til barn Gulvpuslespill Puslespillmatte og. INTEX Jr Jump-o-lene hoppeslott. Salg av hoppeslott , sklier,. Kvalitets hoppeslott , som er godkjent av alle barn som har prøvd.


Våre kombinerte hoppeslott og sklier er veldig populære hos små barn fra til år. Med plass både til å hoppe og den lille klatreveggen med utgang til sklien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg