torsdag 28. desember 2017

Lamellfres

Handle smart - Spar penger. For deg som vil pusse opp eller lage egne møbler! Lager spor til lamellkjeks. Sagblad (100xmm, stk tenner) følger med.


Hvorfor ikke gjøre som de profesjonelle snekkerne og lage sammenføyninger i hjørnene med små lameller av tre?

I det nye kurset vårt kan du lære hvordan du får. Kraftig lamellfres fra Ferm med 9watt motor. Fine innstillingsmuligheter og enkel i bruk! Kommer i en hard oppbevaringskoffert med stk kjeks str.


Batteridrevet 18V lamellfres med skivediameter på 100mm og en maksimal fresedybde på 20mm. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. En lamellfres er en maskin som har et fresehjul med tenner.


Når du plasserer maskinen oppå trestykket,.

Hei Noen som har tips hvor jeg kan få tak i en billig lamellfres ? Eller er det ingen av disse billigmerkene som har det? Edit Trenger den kjapt så hjelper ikke å. Trinnløs sidejustering av vinkelanlegget. Er på utkikk etter en fres til møbelsnekkerarbeide som bokhyllebygging o. Det finnes jo de klassiske lamellfres ene som f. Makita DPJ180Z lamellfres 18V SOLO (uten batteri og lader) - forskjellige dybdejusteringer Vinkel kan låses i alle posisjoner fra 0-grader. Maskinen er svært holdbar takket være deler i aluminium i motoren.


Lamellfres med hurtiginnstillinger for enkel håndtering. Fresen har en robust front i aluminium. Vi fører kjente merkevarer som Makita, Dewalt, Milwaukee og Bosch. Skjult, selvlåsende for limte sammenføyninger. Emnene trekkes sammen uten behov for tvinger.


Pakke par kr: 64- ink. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter og gode tilbud.

Lamellkjeks er en moderne metode for å føye sammen treemner. Metoden ble opprinnelig utviklet for å føye sammen platematerialer som spon og finér, men har også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg