torsdag 28. desember 2017

Lanolin antirust

Finn de beste prisene på nettet. Under annen verdenskrig sleit den amerikanske marinen med rust i ballasttankene på sine fartøyer. De trengte en effektiv og ikke minst rask metode for å stoppe. FLUID FILM ANTIRUSTBEHANDLING: STOPPER RUSTUTVIKLINGEN, NØYTRALISERER SALTET OG ER RASKT, RIMELIG OG. Mykgjør antirust behandling som er gammel og hard.


Mandag - Fredag: 07:- 15.

Ved å beskytte bilen din med lanolin bevarer du verdien på bilen din og sparer penger! Bergen Antirust - Din behandler i hele Hordaland - Ta vare på bilen din. Vi hjelper deg å klargjøre bilen til vinteren. Understellsbehandling, fluidfilm, anolin. Utmerket service, har vært med bil til antirustbehandlig før men aldri uoppfordret fått en gjennomgang og vurdering av bilens tilstan obs-områder og prognose.


Fluid Film er basert på lanolinolje. Har ingen erfaring ennå, men sitter i skrivende stund på venterommet til Buskerud Antirust og venter på at konebilen får Lanolinbehandling. Noen som har prøvd lanolinbasert understellsbehandling?


Hva er i så fall erfaringen?

Etter kursing hos Norges mest erfarne oljebehandler, Funderud Antirust hadde Stryn Antirust i April sin spede begynnelse. Oppdragsmengda har auka jamt og. Telemark Antirust drives av Hans Forberg som er utdannet bilmekaniker og har jobbet i bransjen i over år. Her i Norge vet jeg bare om ‎ Buskerud Antirust og nevnte Funderud som bruker FluidFilm.


Jeg brukte Buskerud Antirust på en firmabil, de vasket ikke bilen først. Den ble blåst ren med trykkluft,. Nå dufter det litt lanolin av bilen,. Vi er spesialister på antirustbehandling og rustbeskyttelse.


Her er hva Vestfold Antirust skriver om oljebehandling: Vi sprøyter olje under meget høyt trykk inn i kanaler, dører, koffertlokk og andre hulrom. Jessheim Antirust er en total leverandør av produkter og tjenester tilknyttet rust- og korrosjonsbeskyttelse. Engeland Antirust AS utfører understellsbehandling på alle biltyper inkludert varebiler. For meg fremstår dinitrol som et greit kompromiss mellom lanolin og olje,. Et antirust -verksted som har holdt på en stun er uansett en klar fordel,.


Vi tar også større biler, store varebiler, store campingbiler osv. Beskytt din bil på best mulig måte. Kontakt oss om pris på dette. På Funderud antirust i Eidsberg har de fått et spesielt godt forhold til sauen.


Tectyl eller andre metoder som er bedere.

Del innlegg × Nyheter Marked Forum TV. Gjersjøen Antirust har over års erfaring med kvalitetsbehandling av biler. Lanolin (fra latin lana, ull, og oleum, olje) er et gult voksaktig fettstoff som fremstilles fra talgkjertlene hos pattedyr med ull, som sauer, og består av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg