torsdag 7. desember 2017

Elegant jotun

Marine, Protective and Powder Coatings. Veggen er malt i Bomull og jeg har ei stor bokhylle mot veggen som jeg ønsker å male i en. Det handler om det unike og det handler om det vakre. Inspirasjonsbilder og farger.


Vi bruker informasjonen til.

Hjelp for tilgjengelighet. Selv de mørkere fargene i skalaen føles ikke tunge, fordi de har noe elegant ved seg, sier Bo Bedre-redaktøren. Vi er veldig fornøyd med fargen og har bestemt oss for å også male tak og taklister i samme farge. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Og det er flott å få inn elementer av syrlige toner.


Se utvalget på nett og kjøp i butikk. MALING ELEGANT MAX A-BASE 3L Tilgjengelig i butikker MALING ELEGANT MAX C-BASE 7L. Denne passer til en mengde farger.

Ganske tøff inntil både grått, greige og dempet beige. Se de tre nye, lekre fargepalettene her! En varm grå tone som fremkommer av fargens røde undertone.


En elegant og lekker gråfarge til alle som ønsker en lun grå farge. Sobert, tidløst, elegant og sanselig. Malingen gir en unik farge-opplevelse med sitt supermatte utseende og unike fargegjengivelse. Nå kan du sitte hjemme og finne drømmefargene i fargevelgeren.


Alle skuffer har nye antisklie matter innvenndig. Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Her finner du gratis digitale kryssor kryssordbok og kryssordhjelper på nett. Jotun og lignende produkter. Vi har også sudoku og mye annen hjernetrim.


Nina er fargedesigner i Jotun og har til enhver tid full. Lady Pure går for å være den vakreste malingen til Jotun ,. Nesten fullt liters spann med Lady Supreme Finish Matt Elegant. Selges da jeg ikke fikk bruk for den.

Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg. En lun, flott mørk gråtone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg