onsdag 27. desember 2017

Stihl jordbor

Nettbutikk med Stihl -produkter og serviceverksted for alle produkter. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


Med vibrasjonsdempet håndtaksramme, stor anleggspolstring og QuickStop brems som gjør at boret. Enmanns jordbor med høy komfort for boring av hul med en diameter opp til 300mm i diameter.

Tenk hvor mye lettere alt blir med et jordbor eller en stolpedriver. STIHL JORDBOR BOREVERKTØY. Flis i hendene og en vond rygg er en saga blott. Bedre kompis skal man lete lenge etter!


Passer til de fleste oppgaver, fra enkle hull til uttak av jordprøver. Et reservert produkt kan ikke kjøpes online, men må hentes hos oss i butikken. Vi finnes her med kvalifiserte personell som gir deg rå viser deg hvordan du skal.


Motordrevet jordbor fra Stihl.

Hånholdt motordrevet jordbor. Jordbor Stihl Produktbeskrivelse. Køb dit nye jordbor eller tilbehør ved Lykke cykler og motor i Hvalsø. Klik her og find den bedste pris nu!


Velegnet til forskelligartede opgaver som eksempelvis boring af. Komfortabel bormaskin til boring av jordhull opp til 2mm i diameter. Vibrasjonsdempet håndtak og økt. Min erfaring med jordbor er veldig god. Der medfølger stk bor af div.


Et kraftfuld stykke værktøj, som virkelig tager fat. Stihl BT 1jordbor kan bore huller fra til 2mm. Ring til os og få vejledning, inden du køber. Et jordbor er en cylinderformet snegl,. Get without the ads.


Primeren, den manuelle drivstoffpumpen, dekompresjonsventilen og ElastoStart-håndtaket,. Se det store online utvalget av Utleie av verktøy og maskiner hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser.

Kjøp Utleie av verktøy og maskiner her. Her er det et Stihl 3BT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg