fredag 29. desember 2017

Macro dusjhylle

Dette hyllesettet følger dusjdøren langs veggen og. Hyllen er med trådkurver og kroker med god plass for shampo, balsam, dusjkremer mm. Smarte oppbevaringsløsninger for dusjen er ikke noe nytt for oss i Macro Design. Med Nifty dusjhylle kan du si farvel til sjampoflasker på gulvet. Macro har geniale løsninger for oppbevaring i dusjen.


En dusjhylle i full høyde for kabinett eller hjørne,. BadeEksperten har alt innen dusjutstyr fra Macro på et sted til lavest mulig pris. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Praktisk skjult dusjhylle med god plass til oppbevaring av dusjprodukter. Med skrog i hvit akrylplass som skjuler hyllen slik at dusjrommet forblir pent og ryddig. Nettbutikk med Dusj og Dusjløsninger for alle typer baderom.


Alltid gode tilbud på et stort utvalg av kjente merkevarer. Rask levering og full returrett. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Bestill din favoritt i vårt omfattende sortiment av baderomsinnredning her! En nettside med god produkt- og. Hyllen har et pent skrog i hvit frostet akrylplast som på en effektiv måte.


Stilren hylle med plass til mye oppbevaring. For deg som vil skjule dine dusjprodukter med stil. SIDELINE frittstående dusjhylle for plan, for hjørne, i polert krom. Hos MAXBO finner du dusj og dusjløsninger som passer ditt bad. Skagen Rack Ocean KF hyllen passer til Macro Fjord kabinettet.


Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Macro Design Flow exclusive semi Flow Exclusive Semi Dusjkabinett med smalere slett panel, innebygd blandebatteri og takdusj, og skjult avløp i dusjkaret. Flow Semi dusjkabinett med dusjsett og servicehylle. En stilren hylle med plass til mye oppbevaring. Hele Fjord-serien har en stilren design.


Fjord Semi Kabinett med hylle fra Macro Design. Når du skal bytte ut en dusj er det mye å tenke på med størrelse og plassering. Vi har et bredt utvalg hvor du vil finne det du trenger.


Dusjhylle Duscholux Showerbox. Leveres innen 5-hverdager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg