mandag 4. desember 2017

Dykkertpistol batteri

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Med batteri fra NetOnNet får du pålitelig strøm til dine dagligdagse produkter!

Et Ah batteri koster 6kroner,. Leveres med belteklemme og 5stk. Magasinkapasitet: 1stk. Det er mulig å skyte tusen spiker på et enkelt fulladet batteri , ifølge Makita.


DYKKERTPISTOL BATTERI 18V MM. DBN500ZJ Klikk for mer info. Li-ion batteri 18V - Kapasitet.


Hus, hage og oppussing: Jeg pusser opp en enebolig og skal ha på plass nytt listverk i. Singel- eller sekvensskyting.

Bostitch slipper slangene fri. Lanserer første spikerpistol på batteri : En graders stavspiker inntil 9 en minidykkert og en dykkert. Dewalt DCN660N dykkertpistol.


Batteridrevet dykkertpistol med børsteløs motor. Handle smart - Spar penger. Enkelt finish arbeid uten bruk av kompressor eller gass. Innebygget kompressor gir følelsen av å skyte med en trykkluftsdrevet dykkertpistol. To 18V nyheter fra Hitachi.


Dykkertpistol på batteri for mm dykkert 16GA og minidykkertpistol på batteri for mm minidykkert 18GA. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar. Ah- batteriet er nok til 7avfyringer på én enkelt ladning. Dessuten kommer spikerpistolen med en lang rekke funksjoner, blant annet dobbelt LED-belysning,. Spikerpistolen gjør livet lettere for den som skal slå inn mange dykkertspiker, f. Men du får ikke en pistol som kan brukes.


Kjøp før kl 1 levering neste dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg