onsdag 6. juni 2018

Dieseldrevet høytrykkspyler

På utkikk etter høytrykkspyler ? Søk dieseldrevet høytrykkspyler. Kubota-motor NØKKELEGENSKAPER: ° Kompakt størrelse (fotavtrykk som en europall) ° Lav vekt ° Enkel å. Her får du en oversikt over våre høytrykksvaskere - kaldtvannsvaskere med forbrenningsmotor. Kompakt dieseldrevet høytrykkspyler , uavhengig av ekstern strømtilkobling.


Høytrykksvasker - lagt ut i Generelt: Hei. Noen som vet pris på bensin eller dieseldrevet høytrykkspyler ? Vår universalmodell er en 5bar kompakt, dieseldrevet høytrykkspyler med driftssikker Kubota-motor. Kraftig dieseldrevet høytrykksvasker.


Super til båtvasken, ekstra møkkete maskiner og kjøretøy og andre høytrykksjobber. En høytrykkspyler blir brukt til å spyle med og KUN det. Da er vel vannmengde og trykk ganske vesentlig vil jeg tro?


Selvsugende dieseldrevet høytrykkspyler med fyrkjele for varmvannsvasking. Materiellet selges i den tilstanden det foreligger og må hentes for kjøpers regning. Power Mate bensindrevet høytrykkspyler 6. Lurte på om høytrykkspyleren vil ta skade hvis jeg kobler til den varmtvann isteden for vanlig kaldtvann.


Jeg fant akkurat ut at jeg. Jeg kan jo nevne at den maskinen jeg bruker til malingsfjerning er dieseldrevet , cyl Mitshubichi. Jeg har kjøpt og brukt flere billige høytrykkspyler opp. Spesifikasjoner: Pumpekraft W Pumpetrykk bar Tankvolum liter Vannbeholder på liter Funksjoner.


Finn de beste prisene på nettet. Dieseldrevet frittstående varmtvannsvasker med aggregat for strømuttak. Vennligst kontakt oss for et. Enfaset fyrkjele for oppvarming av varmt vann.


Brannvesenet var på stedet, og det ble konstatert at røyken kom fra varmgang i en dieseldrevet høytrykkspyler. Aspaas gjorde rent dekket på et skip i Ålesund da ulykken skjedde 3. Spesial tilpasset dieseldrevet varmtvannsvasker for høytrykksvasking med saltvann. Rustfri varmespiral i hardmetall. Robust og velegnet til de tyngste rengjøringsoppgavene som f. Grisebonde og trebarns-pappa Roar Lima Grødeland (28) på Orre i Klepp ble torsdag hedret som Årets unge bonde i Norge under en markering på Ås. Til tunge oppgaver uten bruk av strøm (f.eks.i landbruket og på byggeplasser).


Spyl med hageslange eller høytrykkspyler over veggen,. For å sikre at du får kompressorer og anlegg som gir deg optimal drift, hjelper vi deg å avklare behov for komponenter, kapasitet og trykkluftkvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg