mandag 11. juni 2018

Test av motorsag 2016

Det er ikke sager beregnet til profesjonelt bruk, men til felling og kapping av ved. Test av motorsager Motorsag. Det er vanskelig å unnvære en god motorsag hvis du vil felle trær og kappe din egen. Stor test av motorsager. Derfor er Otto sitt krav til deg som skal jobbe med motorsag at du alltid har riktig verneutstyr før du begynner å jobbe.


Skal du gå til innkjøp av motorsag bør du sjekke mer om hva Forbrukerraporten har kommet fram til når det gjelder.

Før du setter i gang å bruke ei motorsag bør du. Jonsered kan også være aktuelle. Många av modellerna i Råd och röns test hade även bra och. Flere forskjellige varianter.


Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.

Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt! Testpanelet som gjennomførte testen består av Hans Ole Arnesen, Øystein Mørk og Vegard Aarnes – Panelet har utdannelse og betydelig erfaring med skogbruk. Her er det verdt å nevne at motorsag er en typisk sesongvare og prisen varierer gjennom året,.


Alla motorsågar har sågat, kapat och kvistat ett stort antal träd av olika grovlek och sort. Hvilken type motorsag du bør velge, avhenger av hvilke oppgaver du skal bruke den til. Vi har även utmanat motorsågarna med. Har du mange store trær som skal felles,. STIHL og VIKING best i test ! Det är svårt att klara sig utan en bra såg om du själv vill fälla träd och kapa.


It was fairly good at other tasks, but was not outstanding. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Primerbehovet er kapping av litt vinterved hjemme om høsten.


Kan en batteridrevet kjedesag være noe tess? Jeg har hatt en Bosch batteri kjedesag i noen uker som jeg har testet litt. I en test av fem robotgressklippere konstaterer magasinet at alle klipper gress.


Läs vårt test nu, så vet du vilka motorsågar som sågar effektivt och säkert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg