mandag 4. juni 2018

Kjemisk anker

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. ETA-godkjent og branndokumentert. ANCHORer et profesjonelt kjemisk anker for rask og enkel montering og festing i alle typer byggematerialer som betong, massiv og hul murstein og lettbetong. Kvalitetsprodukter til byggebransjen fra en erfaren markedsleder.


Produkt informasjon Anchorkan brukes som fyllmasse i borehull og lignende.

Effektivt og robust kjemisk anker med lang levetid og rask herding. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Soudal Soudafix VE400-SF ( kjemisk anker ) - Soudafix VE 400-SF er et 2-komponent kjemisk anker for trykkfri sikring av armeringsjern, bolter, gjengestaver, skruer. I september lanserer Hilti sitt nye kjemiske anker som er basert på CleanTec (ren teknologi) som er utviklet for å møte markedets etterspørsel etter.


Det er et tokomponents, styrenfritt produkt laget av en. FORANKRINGSMØRTEL Forankringsmørtel Produktoversikt. Side Forankringsmørtel Brukertips.


Leveres i et komplett sett for montering av en kran.

Dimensjon: M16x190mm for SC0 SC04. BRUKSOMRÅDER Mapefix PE Wall er et lim for kjemisk forankring av metallstenger i hull laget i murstein, stein og blandingsmur. Hilti kommer nå med en oppfølger til det kjemiske ankeret HIT-HY 150.


HIT-HY 1MAX er en hybrid to-komponent injeksjonssystem, og hva står MAX for? En kjemisk forbindelse er et substans med et bestemt forhold av kjemiske grunnstoff, satt opp på en bestemt måte. Kjemisk anker Hilti HIT RE 50 komp.


Kan brukes på våte overflater, også under vann. KJEMISK ANKER ANCHOR- 2-KOMP 280ML - TEC7. Basert på vinylesterharpiks. Ankermasse 280ml patron Winter -10gr Kjemi resifix.


Blandingsmunnstykke til 280ml patron. En to-komponent løsning for innfesting av gjengede elementer i betong, mur og fjell. Produktet er et kjemisk to-deler basert epoxy akrylat som påføres i en.


Motek er den ledende, landsdekkende samarbeidspartneren for bygg og anlegg. Som direkte leverandør av produkter og tjenester, med vekt på kvalitet i alle led har. HVZ-systemet er et tillegg til våre andre kjemiske ankere og ble utviklet spesielt for applikasjon i områder med høye sikkerhetskrav, som bl.


Q-Fix 1fra Relekta er et nytt kjemisk anker for norske værforhol kan brukes på våte overflater og til og med. ANCHOR er et profesjonelt kjemisk anker for rask og enkel montering og festing i alle typer byggematerialer som betong, massiv og hul murstein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg