tirsdag 26. juni 2018

Jula vernesko

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Solide vernesko av høy kvalitet. Dessuten beskytter stålhetten tærne. Robuste sko med stålhette, spikertrampbeskyttelse og ytterligere forsterkning i tåpartiet for ekstra slitestyrke. Skoens overdel er laget av pustende nubuckskinn. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser.


Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter. Komfortable sko med stålhette i tåpartiene og kraftige såler som er både antistatiske og olje- og syreresistente. Overdelen på skoene består av nubuck og.

Robuste vernesko med stålhette og ytterligere forsterkning i tåpartiet for ekstra slitestyrke. Stålhette og antistatisk samt oljebestandig gummisåle. Vi har vernesandaler, lave. Vårt store sortiment gjør oss til den største leverandøren på det. Arbeidssko, vernesko , yrkessko og skotilbehør.


Sievi sortimentet inkluderer herresko og damesko. Det er også viktig at du sørger for å benytte såler som er godkjent og som tilfredsstiller EN-standarden i dine vernesko. Hos Felleskjøpet finner du kun arbeidsklær, verneutstyr og varseltøy av høy kvalitet. Se vårt store utvalg og finn din nye arbeidsuniform her.


MASCOTs arbeidsklær og vernesko. Bruk menyene eller søkefeltene til å finne det. Synfiber lager arbeidsklær og vernesko skreddersydd ditt arbei så du kan jobbe trygt og levere Godt Håndverk.


Bruksanvisning för skyddssko Bruksanvisning for vernesko. Alt for hjemmefiksere til proffe. Julas sortiment består av produkter til hus- og hytteeiere, hjemmefiksere, landbrukere og håndverkere. Staut har erfaring, service og rakrygget holdning.


En moderne vernesko med et sportslig utseende.

En ventilerende og behagelig sko. Myk spikertrampsåle i plasmabehandlet tekstil. Det har gjort at vi har utvidet vårt sortiment. Mest populær Pris: lav - høy Pris: høy - lav.


Stort utvalg, høy kvalitet og markedets beste priser. Leveranse på 3-virkedager! Norges største nettbutikk for Wenaas arbeidsklær og verneutstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg