fredag 29. juni 2018

Ståltråd gjerde

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Kastanjegjerdene våre kommer på rull og er satt sammen med galvanisert ståltråd. Våre gjerder er de orginale gjerdene fra Frankrike og er forsvarlig snurret. Flettverksgjerder leveres i høyder fra 0. Uten overligger har gjerdet en bølgetråd ( Ståltråd ) i toppen.


En bruker mm ståltråd i to eller tre høyder alt ettersom det er et delegjerde i utmark, eller det er inngjerding av innmark.

I tidligere tider ble vidje brukt flittig i stedet for tau eller ståltråd. Det er lurt å montere gjerdet slik at det er lett å skifte ut deler av det,. Skigard med ståltråd og impregnert staur. DeLaval Forstrekt Trippelgalvanisert ståltråd er den ultimate tråden for ditt permanente el- gjerde. Tråden slakkes ikke etter stramming.


Valdresskigard produserer skigard på gamlemåten med staur av seinvokst gran, behandlet furu, kløyvde skier og vierbinding forsterka med ståltråd. Fra gammelt av var dette en mulighet til å lage gjerder uten å benytte ståltråd , spiker, skruer og lignende. Gjerdene blei knyttet sammen av vidje,.

Trærne blir kløvet manuellt og surret sammen med galvanisert ståltråd. Kvaliteten på våre gjerder kontra billigere varianter vises ved at ståltråden og. Vår daglige leder var med å sette opp gjerde ved den gamle jernbanestasjonen på Fagernes,. Skive ståltråd og vier og brun impregnert staur,. Riving av gammelt gjerde , rydding av gjerdetrase,.


Tråd Forberedelser Planlegg hvor gjerdet skal stå, marker hvor hjørne og grind skal plasseres. Rydd bort vegetasjon og kratt langs gjerdet. Nettinggjerder som er galvanisert er svært velegnet til å gjerde inn barnehager da disse er sikrere enn gjerder som ikke er galvanisert.


Så festet vi annenhver raie med ståltråd. Eksempel på en gammeldags skigard:. Alle priser er oppgitt for ferdig oppsatt gjerde pr. Flyttbare moduler til utstilling, butikk, sperring m. Holder sauene på rett side.


Godt gammeldags gjerde SKIGARD:. Og Vibrentis står klar til å feste skier og einerstaur sammen med ståltråd. Cintoflex er laget i råsterkt polypropylen, som er UV-bestandig, lett å sette opp og ta ned. Det har lang levetid og faller rimelig ut.


Det gjerder og stenger der.

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Avstand mellom skiene i ferdig montert skigard er ca.


Bortkjøring av eldre gjerde kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg