fredag 15. juni 2018

Test av nødladere 2016

Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Med bærbar ladestasjon trenger du ikke være redd for å gå tom for strøm. Lave priser på powerbanks. At nødladere har blitt stadig mer populært de siste åra er ikke noe rart, med tanke på at vi lever i en verden der de fleste smarttelefoner bare klarer.


Den mest praktiske løsningen vi har funnet, er nødladere , batteripakker eller power banks.

Kjært barn har mange navn. En som må lade telefonen flere ganger om dagen? I så fall kan en nødlader være løsningen, men hvilken lader.


Har du opplevd at telefonen går tom for strøm akkurat når du skal vise frem e-billetten,. Det vanlige på andre nødladere er én enkelt USB-kontakt,. Kjøp nødlader til mobil og nettbrett direkte fra lagerhylla hos NetOnNet. Vi er nettbutikken som selger elektronikk fra kjente merkevarer til lave priser.


Testens taper klarte kun øke batteriet fra prosent til prosent før den var tom.

Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Test : Tre av årets isnyheter får slakt. TV hjelper deg (TV 2): En proteinrik, en vegansk og en økologisk is er blant småisnyhetene du kan se frem til denne våren.


Vi er ikke imponert over Duracell i forhold til de to andre, så den får en klar tredjeplass i vår uformelle test. Produsentene lanserer stadig nye laptoper,. Det kan vi lide: En powerbank behøver ikke være grim, og på nettet kan du købe denne smarte nødlader ,. Holder bildekvaliteten mål, og kan bildeinnstillingene justeres. Se hvilken TV som ble best i test her.


Nødladere til mobiler, nettbrett og andre enheter Ta med deg en nødlader på tur, så går du i hvert fall ikke tom for strøm. Av alle powerbankene våre er det en. Du kan også sammenligne priser på produktene som er testet.


Sjekk alltid med NetOnNet først. Externa batterier som räddar livet på dina prylar – stort test av modeller Inledning och köpråd. Soleklar vinner – rask lading og høy kapasitet:. Kraftig nødlader med hurtiglading - Quick Charge 3. STOR TEST : Disse høyttalerne kan du ta med deg på stranda.


Batteripakker, lommelader, powerbank, nødlader eller hva man ønsker å kalle det,.

I følgende test har vi undersøkt hvor bra lyset synes på 3meter,. Tilbehørsprodusenten Mophie lager nødladere. Erfaren jeger eller nybegynner? Hos XXL finner du et stort utvalg av jaktstøvler for dame og herre fra merker som Crispi, Alfa og Viking. M ed 1juleøl setter årets test ny rekord.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp test nødlader billig i nettbutikkene. Les mer om Atomic Atomic Redster Skintec Medium XC ski, langrennsski, klassisk, smørefri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg