tirsdag 5. juni 2018

Agria tohjulstraktor

Sjekk ut tohjuls slåmaskin selges. Hk, og med en hydrostatisk girkasser. Styret er godt avvibrert og er justerbart uten bruk av verktøy. Tohjulstraktoren kan brukes med utstyr som jordfreser, beitepusser, slåmaskin og snøfreser.


Den er produsert ved Ar Maschine fabrik GMBH.

Hydrostatiske Stubbefreser. Ikke relaterte innlegg blir slettet og kan. Tohulstraktorar hadde tidlegare stor utbreiing på små bruk, som ikkje gav nok utkomme til å kjøpa. Det er montert på en atv henger som er malt i samme farge. Svært god kvalitet på dei maskinene, visst folk veit å ta vare på dei.


Agria tohjulstraktorer Selges og kjøpes. Seksmeters tohjulstraktor. Ilo ,Hirth 8Berning DKHatz Diesel og.

Et pakketilbud bestående av vår sterkeste og kraftigste bensindrevne tohjulstraktor , og en svært solid jordfreser til å henge på. Farsan kjøpte en tohjulstraktor i 58. Med slåmaskin,plog og jordfres. Tror den veier rundt 2kilo. Der er det også know-how på hvordan gjøre det.


Trykk her for å registrere din tohjulstraktor. Du må fylle inn epost for å sende inn skjemaet, men den vil ikke bli. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. An agria machine is accompanied all through its life by the agria after-sales service. Qualified employees will answer quickly.


Også interessert i hel maskin. Motortype - GX 1Fresebredde - cm. HONDA LINKER - Honda Robot. Er du på utkikk etter en brukt maskin? Selvsagt hjelper vi deg gjerne med det.


Vår brukt maskin portal gir deg en oversikt over brukte maskiner vi for øyeblikket.

Denne gangen en agria med 4-takts motor. Trenger litt hjelp fra dere om motoren. Lageret nederst på råden er kaputt og borte. Dette er en Moto Standard U to-hjuls traktor.


Differensial, helst med differensialsperre. Med litt velvilje er dette ein førarvenleg tohjulstraktor ,. En tohjulstraktor er en landbruksmaskin som består av et par hjul med motor mellom seg. Fra dette strekker det seg et par armer som fungerer på samme måte som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg