fredag 15. juni 2018

Såing av plen

Vi produserer ferdiggress i Bærum og Lier. Handle smart - Spar penger. Da er grunnarbeidet viktig.


Her får du Felleskjøpets guide for korrekt forarbeid og såing , slik at ditt gress blir grønnere enn naboens. Det er lurt å anlegge plen om høsten,.

Rak gjerne forsiktig en gang på tvers av furene etter såing for å beskytte frøene mot uttørking. Hvordan skal jeg anlegge plen , vi gir deg tips om hvordan du får en myk, tett og grønn plen , råd om såing , valg av jor gjødsling og tips om vanning. Ved kjøp av ferdig plen må alt forarbeidet gjøres som om man skal så. Da får man gjødsel ned i bakken og får bedre effekt av det,. SÅ PLEN : sår du for hån bør du passe på å gjøre det i to retninger.


Gjødsling av plen er noe av det viktigste du gjør. Etter såing raker du med en plastrive. Bruk prosent mer frø enn det som anbefales,.

Neste år vil plenen begynne å ligne en plen , avhengig av hvilken type frø du har brukt og en rekke forskjellige faktorer, deriblant flaks. Fra frø til plen Slik legger du gressplen Vi viser deg hvordan du kan anlegge en flott gressplen fra grunnen av. Rune, Drammen: Har harvet opp deler av hagen og fjernet gammel plen. Dog er det noen stusser her og der som en ikke har fått vekk. Før gresset sås, er det enkelte ting som skal være på plass.


Er det snakk om ettersåing av en eksisterende plen , skal den først renses grundig. Lønnetrær tar ikke liv av humler. Ny plen Aller først må du. Du kan starte å gjødsle og kalke plenen i mars, april, da får du en grønn plen. Jeg vil anslå en dag med grunnarbei og en dag med legging av plen.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging,. Om sommeren og høsten ca uker fra såing til spiring,. Bytt gjerne retning av og til når du klipper, da får du mer luft inn i plenen. Ingen spiring av gressfrø har skjedd enda, og jeg lurer på hvor frostherdige planfrø er?


Disse inneholder både kompost og san noe som gir en grønn og svært bestandig og slitesterk plen. Dersom underlaget består av grove masser,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg