fredag 20. juli 2018

Blandemaskin obs

Kompakt betongblander som er helt perfekt til mindre betongjobber. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.


Hos oss kan du leie blandemaskiner for korte og lengre perioder. Ta kontakt med oss for en hyggelig leiepris! Bredt utvalg av elektriske betongblandere, blandemaskiner og tilbehør.


Vi gjør det enkelt for deg å finne det som passer ditt behov. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Trommelen kan låses i fire posisjoner. Det spørs kor mykje du skal blande.


Eg kjøpte ein liten blandar på Obs for 80- i haust. Lave priser hos Coop Obs ! COOP OBS Jessheim har en grunnflate på ca. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere. Det vil koste en formue å leie bil for så lite.


Maskinen må være i gang før du begynner å fylle i ingrediensene. Symbolenes betydning OBS ! Les bruksanvisningen før bruk! Trekk nettstøpslet ut av stikkontakten før huset åpnes!


Betongblanderen skal kun brukes når deksler og. Bland en sekk med tre liter vann i en blandemaskin. Ved langsom blanding er blandingstiden minst minutter.


Ved manuell blanding trengs lengre tid. Hos BAUHAUS får du alt under et tak - vi tilbyr bransjens største utvalg til både proff- og privat kunder. Bygge en grunnmur eller spikre opp en vegg? Har du det riktige utstyret er jobben enkel.


Vi kan blant annet tilby deg blandemaskin som rommer mange liter. Impregum avtrykksmasse i patron montert i en Pentamix blandemaskin ;. OBS All preparering for resinretinert bro skal fortrinnsvis foregå i emaljen. Selv må jeg lete lenge etter å finne en setning jeg kan identifisere meg mer med enn denne.


Produktet har gått ut av sortimentet! Tilbehør til belegg og heller. Motorn är försedd med överhettningsskyd som stänger av motorn vid eventuell överhettning. Motorn startas automatiskt när temperaturen sjunkit.


Vi er også tilgjengelig i hele Norge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg