mandag 16. juli 2018

Horisontalboring

Skal du legge rør eller kabler gjennom vei eller krysse et fjell, er horisontalboring mange ganger det eneste alternativet. Denne typen boring kan utføres i fjell eller i. ENERGIBORING HORISONTALBORING FUNDAMENTERING MILJØBORING FJELLSIKRING Våre nettsider er under oppbygging. Vi selger og monterer også. Hva er horisontal boring ?

Horisontal boring er en teknikk for olje og naturgass som omfatter en brønn gravd parallelt med borehullet, ved hjelp av fleksible rør. Det er også blitt vanskeligere å få. Vi hjelper deg med anbud på horisontalboring.


En sparer da ressurser og dermed miljøet. Vår rigg er i hovedsak beregnet for horisontal boring. Vi borer dimensjoner mellom fra 1meter og i lengder opp mot 7meter.


Sande kommune har i mange år vært aktiv bruker av gravefrie metoder (NoDig), for sitt vann- og avløpssystem.

Horisontalboring , kummer, pumpehus, klamring til fjell, med mer skal komme tydelig frem på kartet. Energibrønner, drikkevannsforsyning og horisontalboring. Fra dette punktet begynner en så å bore.


Brønnboring til hytter og hus. Med horisontalboring kan avløpsrør og kabler legges gjennom åser, under veier og boligtomter uten at det etterlates nevneverdige spor i terrenget. Vi har lang erfaring med boring av vannbrønner, energibrønner, horisontalboring , trykking og spyling av brønner.


Vi utfører horisontalboring med boreutstyr i løsmasser og fjell. Vi påtar oss alt av oppdrag innen boring av energi- og drikkevannsbrønner og enklere oppdrag innen horisontalboring og fundamentering. Den takler alle hullvinkler, og kan brukes for både vannboring, energiboring og horisontalboring. Riggen har ekstremt god fremkommelighet,.


Viken Sjøtjeneste har egnet utstyr for mudring, og betydelig kompetanse for å utføre dette. Vi har mudret for kunder fra hele Østfol Oslo, Akershus. Energiboring for boliger til store brønnparker, fundamentering til bygg, horisontalboring for kryssing av vei og jernbane og miljøbrønner for avfalls-deponier.


Både til bolighus, gårdsbruk, hytter og hyttefelt, vannverk og industri. Når det bores en grunnvannsbrønn finner vi, sammen.

I terreng der det er vanskeleg å legge rørgate er det fleire som no vurderer å bore tunnel i staden. Fleire firma tar på seg horisontal boring , eller. Boring under veg, eller annen spesialboring for gjennomføring av vatn, kloakk eller andre ledninger.


Ved horisontalboring kan vannledninger, avløpsrør og kabler legges gjennom fjell, under veier og boligtomter uten at det foretas tradisjonell graving og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg