fredag 20. juli 2018

Laserpeker presentasjon

Smart presentasjons-fjernkontroll med store knapper for enklest mulig bruk under en presentasjon. Logitech R4er utstyrt med en laserpeker så du enkelt kan vise. Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet.


Targus presentasjonsenhet - Ta full kontroll over din presentasjon under møte med denne smarte fjernkontrollen med laserpeker. Kontorrekvisita fra Kontorpluss - en frittstående faghandel med alt innen kontorrekvisita og datarekvisita, møbler og innredning og mye mer. Et godt hjelpemiddel for å holde en profesjonell presentasjon.

Bra design som gjør det lett å åpne og styre en presentasjon. Du kan åpne programmer, justere. Når du viser en presentasjon , kan du gjøre musen til en laserpeker for å rette oppmerksomheten mot noe på et lysbilde. Med intuitive kontroller, rød laserpeker og meters rekkevidde, hjelper presentasjonsenheten R4deg til å få fram poenget.


Har du en laserpeker liggende må du levere den til politiet innen 1. En smarttelefon kan være en laserpeker når du viser en PowerPoint- presentasjon i et møte. Styr din Power Point presentasjon enkelt og greit fra opp til meters avstand med denne smidige, trådløse presentasjonsfjernkontrollen. Denne trådløse Kensington-presentasjonsenheten med rød laser er lett og brukervennlig.


Et effektivt presentasjonsverktøy.

Presentasjonsenheten har en trådløs. Sjekk priser på laserpeker presentasjon. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Laserpeker KENSINGTON Remote trådløs.


Fernkontroll for datamaskin som åpner, navigerer og peker på din presentasjon. Bakgrunnsbelyste knapper forenkler bruk under dårlige lysforhold. En presentasjon er som regel en kombinasjon av å henvede seg til forsamlingen, skifte slide og å peke på lerretet. Det blir mye ekstra vandring av slikt. Teknisk skoleutstyr som kalkulatorer, lesebrett og Raspberry Pi.


Alt du trenger for en storartet presentasjon. Går til ønsket lysbilde under presentasjon. Se vårt utvalg av laserpeker her.


Besøk Logitech for trådløse presentasjonsenheter og laserpekerprodukter som gjør kommunikasjon enklere. Spesialisten innen grønne lasere. Høy kvalitet og rask levering.


Kjøp en grønn laser i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg