torsdag 12. juli 2018

Test motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.


Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt!

Vi kårer den derfor til best i test. Husqvarnas motorsager har rykte på seg for å være i den. Er du ute etter en motorsag som du kan bruke til litt trefelling og kapping til ved?


Vi har testet seks hobbysager med prislapper på rundt 3-4. Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag. Og enda fortere om du velger riktig sag.


Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest av. Og glem alt om elektriske varianter. For det første er det dårlig med.

Hvor mye får du egentlig for pengene når du kjøper en motorsag ? Det tøffeste verktøyet i klassen, motorsaga er på vei fra skogen og inn i hagen. Motorsag er i ferd med å bli allemannseie. Test av elektriske motorsager med batteri Stor test : Sju motorsager som feller grana uten ledning og bensin. Vi er veldig klar over at sikker og robust bruk betyr alt i skogbruk. Bäst i test – Motorsågar – experttester.


Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. Det er fort glemt når du står der med en nyoppkappet haug med. Siden da har prisen gått noe opp, dette skyldes blant annet at prisen på motorsag er justert generelt opp, i tillegg til lav kronekurs nå for tiden. STIHL MS 1C-BE MOTORSAG Bensindrevet motorsag for hjem og fritid.


Cookies på dette nettstedet. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg bedre service og erfaring. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, vil vi. Testpanelet som gjennomførte testen består av Hans Ole Arnesen, Øystein Mørk og Vegard Aarnes – Panelet har utdannelse og betydelig erfaring med skogbruk.


Dette er andre generasjon av den kraftfulle all-roundsagen for mennesker som verdsetter profesjonelle kvaliteter i en motorsag. Starter lett også med langsomme drag. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg