onsdag 18. juli 2018

Moderne trapp

Nordens bredeste utvalg av trapper! Se våre unike designtrapper. Vi er her for å hjelpe deg. Moderne trapp En trapp verdig et moderne hus. Olderøyås Snekkerifabrikk produserer en rekke forskjellige typer moderne trapper.


Materialer som brukes mye her er.

Spesialdesignet trapp med ukurante vinkler. Hensikten med boltetrappa er at den ikkje skal virke dominerande i miljøet, samtidig som trinna svevar opp langs veggen. Trappene er spesialtilpasset og vi. Boltetrapper vert kun laga med hardved trinn. Kunden som velger moderne trapper er gjerne svært bevisst på hva hun ønsker, og vi ser at det blir bare flere og flere velger moderne , forteller Rønningen.


Kombinasjons trapp i stål, moderne og trendy. Stål bidrar til å skape rene linjer,og et bevisst og moderne uttrykk. TRAPPER SOM UNDERSTREKER DIN MODERNE INTERIØRSTIL Vi vil i samarbeid med deg gjøre planleggingsprosessen av din nye trapp , til en spennende og lærerik erfaring.


Be om et uforpliktende tilbud her.

HOVEDKONTOR: Hafrakerskrenten 5. Du kan velge mellom mange ulike design og stiler. Glass og stål rekkverk i flere stil. Vi gir alle våre prosjekter høyste prioritet og nødvendig oppfølging. Erfarne trappespsesialister, godt kjennskap til tradisjonelt handverk. Gjennom basismodellen Bre har vi utformet en trapp som gir et moderne og fremtidsrettet design, samtidig som uttrykket i utformingen er varig.


Designtrapper fra Nytrapp. Er du på jakt etter en unik trapp ? Ta kontakt med oss, vi leverer det du ønsker deg. Dette er en god løsning hvis trappehullet er litt smalt. Unik design etter kundens ønske! Se utvalget vår av designtrapper.


Her finner du et utvalg av moderne trappeløsninger vi har levert. Vi designer, produserer og monterer et bredt utvalg tretrapper, med alt fra klassisk eik trapp til et unikt og moderne design bestående trapp av hån. Vi lager alt fra enkle trapper til herskapelige og moderne trapper. Hør med oss før du kjøper din neste trapp.


En stilig trapp kan fungere som et smykke i huset ditt. Bare se på disse lekre eksemplene i betong,. Inexservice leverer alle type tretrapp.

Vi anbefaler å brukke hardtre i trinn og håndløper. Trapp med midtstilt vange av tre eller stål. En elegant og moderne trapp. Rekkverk av stål eller glass. Vi designer og fabrikkerer forskjellige typer trapper av furu og eik etter kundens ønske på Hamar.


Fra og med ankomst for tilmåling til fremlegg av forslag. Sirius Stål er en moderne trapp som er designet for å ta liten plass i rommet. Du kan benytte vange på vegg eller trinn direkte i vegg.


NOR- TRAPP har lengst erfaring med rendyrket produksjon av trapper i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg