onsdag 25. juli 2018

Stanley kompressor

Lettanvendelig, kompakt og enkel å oppbevare! Oljefri kompressor med en oversiktlig kontrollpanel som består av reduksjonsventil, manometer, hurtigkoblingskontakt. Kraftig, direktedrevet og oljesmurt kompressor komplett utstyrt med vaskesprøyte, blåsepistol, vaskepistol, malingsprøyte, muttertrekker og luftpåfyller.


Kraftig, direktdriven och oljesmord kompressor komplett med tvättspruta, blåspistol, tvättpistol, färgspruta, mutterdragare och luftpåfyllare. Kompressoren har regulator for justering av arbeidstrykk.

Trykkluftverktøy er både effektivt og enkelt å bruke, og verktøyet er relativt rimelig. Det eneste det krever, er en go liten kompressor. Sammenlign priser og læs anmeldelser af stanley kompressor Øvrigt Elværktøj.


Klik her og find den bedste pris nu! Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Hei, Sitter å lurer på om jeg skal kjøpe en billig kompressor som de har på tilbud på obs bygg.


Det er av merke Stanley , hk, bar, liter og max luft på.

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kjøp online i dag og spar penger. Reserver ditt Hotell i Stanley WI online. Alt til trening - Fri frakt, fri retur - Sportamore - dagers åpent kjøp. Sjekk priser på STANLEY KOMPRESSOR. Her kan du kjøpe kompressorer av høy kvalitet.


Mange forskjellige typer og størrelser på kompressorer. Skal du bare pumpe baller og sjekke dekktrykk, eller har du behov for en kompressor som trekker mer enn det? Se våre tips til hvordan du velger kompressor. Køb STANLEY KOMPRESSOR 5HK 6L online på harald-nyborg.


Altid stort udvalg i kompressorer og trykluft hos Harald Nyborg. Kunnskap og fornyelse har alltid vært kjernen i alt vi gjør.

Uppfinningar och innovationer har alltid varit i centrum för allt vi gör.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg