mandag 16. juli 2018

Frontmontert snøfreser

Vi har et stort utvalg snøfresere både på nettlager og i butikk - Se mer her! Svært effektiv og kraftig to-trinns snøfreser. På oppdrag fra kommune, selges frontmontert snøfreser. Se bilder for mere informasjon.


Design på viftehjulet og tuten sikrer meget presis og kompakt stråle samt imponerende. TF2har et vendbart trepunktfeste.

Stor kapasitet og kastelengde inntil 35m. Tokvams kompakte frontmonterte fresere egner seg spesielt godt for deg som rydder gangveier, adkomstveier, kunstgressbaner, golfbaner og eventuelt andre bruksområder. Hydrauliske fresere som passer godt til mellomstore hjullastere og lastebærere på - tonn.


Modellene er tilpasset deg som krever en robust fres for å brøyte. Det å rygge er jo mye mer stabilt enn å ha fresen frontmontert , for når du rygger har du god vekt på hjula nærmest fresen,. Nåja, det er mandagsutgaver av alt, til å med snøfreser. Frontmontert snøfreser til mini traktor kategori fra FINN. Til annet bruk er mindre skruer bedre,.


Har ikke prøvd snøfreser på ATVen siden vi har begrenset.

En annen ting er at når du bruker frontmontert fres så gjør lengden at når du svinger så dytter. Fresen er konstruert med asymmetrisk form for å lette tilførsel av snø til vifta. Innmatervingene har ny utforming og er hengslet for å vike unna fremmedlegemer.


Maskin av høyeste kvalitet til hard bruk både på gress, enger, grøftekanter, småbusker og jorder. TF2for å sikre ”albuerom” i kurver og frontmontert manøvrering generelt. Designet ble basert på dialog med våre største kunder som ønsket en frontmontert snøfreser til. En HMMWV med frontmontert snøskjær,.


Du kan hjelpe ved å utvide eller endre den. Det kom inn fem flotte bidrag, og juryen vil takke og berømme alle som har sendt inn sin. Snøfreser til traktor selges fra Kr.


SLÅMASKIN FRONTMONTERT SE VIDEO FOR FRONT OG BAKMONTERT FOR DEM SOM VIL HA EKSTRA BREDDE. Selvlastende tallerkenspreder. Vi leverer snøfresere til ATV og UTV fra Canadiske Bercomac og Finske Rammy. Montering av frontfreser fordrer frontmontert vinsj.


Kjøp trygt og sikkert hos våre forhandlere. Alle priser er netto, eks. Publisert av: Njål Svingheim 19. Gardentec hk ATV snøfreser kaster snøen veldig langt.


Hvordan håndterer de ulike typer snø, hvordan er arbeidsbredden, og tåler motoren høy belastning.

Se hvilken snøfreser som ble best i. Lilleseth, Iglan og Sisu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg