tirsdag 31. juli 2018

Fjellbor bensin

Liten og lett bensin borhammer med Honda 4-takts motor. Salg, service, verksted og delelager for Atlas Copco bensindrevne bor og meisel maskiner. Leveres med bærestropp, pluggnøkkel og et lite verktøysett.


Vekt 10-kg Borekapasitet opp til 38. Med 4-takts motor får du lavere bensinforbruk, mindre vibrasjoner, lavere lydnivå, mindre utslipp.

Tilbehør til Bensin Bormaskin PIONER 1YNSpade meisel 22x1standard nakke Bor spiss til Pioner 40mm Meisel 22x1standard nakke Fjellbor stang med kon 6mm. Bor Bensin Bormaskin PIONER 1YN27. Antall på lager (-4) Lokasjon: WeeCar AS. Hos Maskinsalg AS kan private og proffesjonelle i Bergen, Åsane og omegn leie annleggsmaskiner og utstyr. UCO leier ut fjellboremaskiner til forskjellige borejobber i fjell.


Priser finner du i vår prisliste. Bensin borhammer i den størrelsen tror jeg ikke kommer opp i mot en elektrisk i ytelse. Har kjøpt billige både på Biltema og Europris som jeg har slitt ut.

Lite Honda støm agregat 2og volt til og bære me som vist på bilder. Bergbormaskin bensin Atlas Copco Cobra Combi Skui. Hei Eg skal bora nokre hol ved naustet, og treng ein kraftig drill. Holdiameter mm, men kanskje så store som mm.


Einkvan som veit kvar eg kan få kjøpt ein. Denne er utstyrt med en D-type håndtak, er denne ideell for horisontal boring, hullet boring og boring i betong til en. CP RED HAWK DRILL Kvalitets maskin fra CP, til fjellboring, betong , meisling mm, lett startet og enkel i bruk, lavt støy og eksosnivå, maskiner fås med masse.


Still et spørsmål om dette produktet. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Finn de beste prisene på nettet. SDS-MAX Zentro bor for de tyngre og mer krevende jobber.


Nyskapende geomteri av spissen og spiral i høyeste kvalitet. Boret har lang leveti gir nøyaktige hull i. Helstangbor Serie - m. Det betyr at den tærer mye på kreftene. Det er også viktig å blande bensin og totaktsolje riktig når maskinen trenger påfyll.


Har hyttepåske og pønsker på metoder for bedre fendring av et stykke fjell som utgjør brygga vår.

Skulle også hatt noen ekstra bolter å fortøye i. Vi har brukt tre ulike maskiner fra Bosch for å se på hvordan vi best kommer oss gjennom harde mineralske materialer. Vi er også tilgjengelig i hele Norge! World leading manufacturer of compressors, construction equipment and industrial tools helping you achieve sustainable productivity.


Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling. Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg