fredag 14. november 2014

Jotun terrasserens

Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Kraftig rensemiddel med blekeeffekt til tidligere behandlede terrassegulv.


Brukes før nytt strøk med TREBITT Terrassebeis. Må brukes på eksotiske treslag for å unngå et svertet utseende.

Her finner du beskrivelser på hvordan du kan male eller beise ute. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til.


Inspirasjon når du skal male ute. Det finnes spesielt kraftige midler for terrasserens ,. Det er viktig at rensemiddelet ikke tørker inn før du begynner skrubbingen, påfør mer etter behov. Lurer du på hva du skal tenkte på når du skal beise terrassen?


Produktsjef i Jotun , Gerd Liverød Hagen, gir deg gode svar på ofte stilte spørsmål.

Fjerner effektivt tidligere oljebehandling, fett, sot og skitt. Benyttes på terrasser, rekkverk,. Jeg tror definitivt det er håp for terrassegulvet ditt Jeg brukte Jotun terrasserens , men det spiller sikkert liten rolle hva slags merke det er. Vi tok bare en runde med terrasserens.


Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. Maling og beis - terrassebeis og vask. Gjør terrassen klar for sommeren. Spesialbeis som gir terrassen et eksklusivt matt og holdbart utseende samtidig som den beskytter terrassen og hindrer gråning og oppsprekking.


Påfør terrasserens , gjerne med en rulle, så går det fort. Vi anbefaler også at du bruker forlengerskaft, så sparer du ryggen. Frisk opp uteplassen og bruk terrassebeis for å få en fin glød i treverket. Terrasserens , terrassebeis, terrassefornyer, terrassevask, impregnering. Vi tipser deg om fremgangsmåte og hva som skiller de ulike typene terrassebeis.


Husk at rensen er meget sterk, bruk derfor vernebriller og hansker. Før du påfører terrasserensen er det en fordel å fukte terrassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg