onsdag 26. november 2014

Hoppeslott pris

Se det store og fantastiske utvalget av hoppeslott fra TOYS R US her. Robuste treleker til mye moro. Togbaner, gåvogner og mye annet. Alt fra populære Playmobil.


Utallige timer med moro garantert. De populære manga-monstrene.

Alltid mange leker på tilbud. Salg av hoppeslott , sklier, hinderløyper, sumodrakter mm. Kjøp ditt nye hoppeslott her Skandinavias største utvalg! Design ditt hoppeslott selv eller kjøp en av. Størst på hoppeslott utleie.


Hoppeslott , rodeo okse utleie, sumo. Kvalitetsprodukter til beste pris. Mandag – torsdag timer = 1.

Vårt mål er å skape trivsel og legge til rette for sunne. Prisene er for ensfarget pute: tillegg for flerfarget modell Prisen er eks. Solid hoppeslott på 6xmeter med tak over.


Transport og oppsett kan avtale. Mindre hoppeslott kan også benyttes innendørs. Lengde ca meter, bredde meter,. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Happy Bounce hoppeslott i kraftig utførelse produsert i PVC coated nylon.


Komplette lekesenter til hagen og en garantert suksess for barn i alderen til 10år! Et hoppeslott kan monteres ute i hagen eller i gården, og gir barna en morsom og stimulerende fritidsaktivitet. Leveres med luftpumpe og meter skjøtekabel. Oppgitt pris er pr dag og inkl. Vi har utleie av både hoppeslott , megasklie og hinderløype.


Vi leverer og monterer for dere! Ta kontakt med oss for et tilbud. Med forskjellige temaer til barnebursdag, markeder, idrettsarrangement og festivaler.


Leker fra TOYSRUS, Oppblåsbart hoppeslott Gratis. Mest populær Pris : lav - høy Pris : høy - lav.

Finn laveste pris hoppeslott.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg